Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet a dednagymamam azsiai?

Hogy lehet a dednagymamam azsiai?

Figyelt kérdés

A dedimnek es a testverenek is rettenetesen azsiai beutese van.

Ha nem lenne a dednagymamam es nem tudnam hogy magyar, ranezesre azt mondanam hogy mongol...Az arccsontja a szemei stb..Dedim lanyan is latszik picit az arcan de ott mar annyira nem feltuno, papamon meg aztan egyaltalan nem latszott...

A vezetekneve Pataki, szoval en nem ertem.

Teljesen magyar csaladbol szarmazik legalabbis ahogy en tudom egyszeru paraszt csaladbol. De akkor megis hogyan?

En tudom hogy honfoglalas..Azsia..stb, de az mar 1000 eve volt.

Hogy utkozhetett ki ennyire annyi ev utan?

18/L

2015. márc. 20. 18:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

kun

(esetleg a tatárjáráskor beesett egy tatár a családba)

2015. márc. 20. 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi különlegesség. Nekem és a húgomnak sokszor kérdezik, hogy mongolok vagyunk, mert nagyon hasonlítunk rá. Nincs mongol, sem ázsiai őseink.

Mi a tesómmal hasonlóképpen nézünk ki mint a képen látható mongol lány.

[link]

2015. márc. 20. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:
A gének sokat játszanak. Nagyon messze el tudnak hajlani az ágak. Pl az én kislányomnak van mongol jegye a fenekén. Tudtommal nincs ázsiai a családban. De biztos hogy mégis valaki volt nagyon régen.
2015. márc. 20. 18:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha belemélyedsz kissé az antropológiába, kiderül, hogy a "turáni"-nak nevezett fejforma igencsak hasonlít a mongolra. Aztán ne feledkezz meg a tatárjárásról, meg a török hódoltságról. Légy arra is tekintettel, hogy bizonyos recesszív gének találkozásakor a létrejövő homozigóta utód olyan lesz, mintha kakukkfióka lenne, holott erről szó nincs.
2015. márc. 20. 18:56
 5/11 A kérdező kommentje:

Ohhh ertem :)

Igazabol fogalmam sincs melyik lehet,de nagyon erdekelnenek a "gyokereim" :)

Egy fenykeprol meglehet mondani hogy milyen vonasai vannak inkabb?

Mert ha igen akkor kuldenek egyet es orulnek ha segitenetek :))

2015. márc. 20. 19:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen. Arcvinasokrol meg lehet tudni bármelyik emberről hogy honnan származik. De ezek nem pintosak mindig Európaiaknl mert nagyon kevert nép vagyunk
2015. márc. 20. 19:22
 7/11 A kérdező kommentje:

Ohh ertem :/

Kuldhetnek azert egy regebbi kepet esetleg?

Ha van kedved segiteni tok orulnek neki :)!

2015. márc. 20. 19:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Küldjed
2015. márc. 20. 19:31
 9/11 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes , bár az 1241-42 es mongol megszállás alatt volt magyar ország és nagyon sok esztendő után is kiüt a hasonlóság , nekem is sokszor mondják ,hogy olyan vagyok mint egy kínai és nem is hasonlítok senkire a családból valamint nálunk sincsenek ázsiaiak a családban
2015. márc. 20. 20:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
És ne feledkezzetek meg a "felszabadító Vöröshadseregről", ahol százezrével voltak ázsiai katonák.
2015. márc. 20. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!