Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet a dednagymamam azsiai?

Hogy lehet a dednagymamam azsiai?

Figyelt kérdés

A dedimnek es a testverenek is rettenetesen azsiai beutese van.

Ha nem lenne a dednagymamam es nem tudnam hogy magyar, ranezesre azt mondanam hogy mongol...Az arccsontja a szemei stb..Dedim lanyan is latszik picit az arcan de ott mar annyira nem feltuno, papamon meg aztan egyaltalan nem latszott...

A vezetekneve Pataki, szoval en nem ertem.

Teljesen magyar csaladbol szarmazik legalabbis ahogy en tudom egyszeru paraszt csaladbol. De akkor megis hogyan?

En tudom hogy honfoglalas..Azsia..stb, de az mar 1000 eve volt.

Hogy utkozhetett ki ennyire annyi ev utan?

18/L

2015. márc. 20. 18:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A honfoglaló magyarok egy része kifejezetten mongoloid volt. Nekem is van olyan ismerősöm, akit folyton mongolnak csúfoltak, és kétségbe vonták a magyarságát, holott valószínűleg ő örökölt közülük legtöbbet az ősi magyar vérből.
2015. márc. 21. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!