Szülők, mit szólnátok ha a lányotok egy ázsiai férfivel szeretné összeköti az életét?
Figyelt kérdés
Milyen reakciót váltana ki belőletek? Örülnétek neki vagy éppen ellenkezőleg? Indokot is kérnék. Köszi szépen a válaszokat!2011. aug. 20. 16:26
1/27 anonim válasza:
ha szeretik egymást, akkor miért ne??
2/27 anonim válasza:
Örülni nem örülnék,de nem ellenezném és elfogadnám a lányom választását,legyen az bármilyen nemzetiségű.
3/27 Tom Benko válasza:
Gratulálnék nekik, és örülnék, hogy boldogok. Neked talán probléma?
4/27 anonim válasza:
Én mindenképp szeretném rendesen megismerni a férfit, mielőtt bármiféle ítéletet hoznék. Maga a tény, hogy ázsiai nem riasztana, sokkal fontosabbnak tartom, hogy jó ember legyen, megbízható, és persze szeresse a lányomat.
5/27 anonim válasza:
16:28, azért ez nem ennyire egyszerű.
Az elején még elnyom mindent a rózsaszín szerelem, majd később jönnek a eltérő kultúra, tradició, vallás okozta problémák.
Ne hidd, hogy a kezdeti szerelem elég ahhoz, hogy az ember ezeket évtizedekig tolerálni tudja.
6/27 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem egyébként mert most állok az előtt,hogy bemutassam a páromat a szüleimnek. Remélem jól fogják fogadni.
2011. aug. 20. 16:32
7/27 anonim válasza:
"Lányom,csak vigyázz,nehogy bajba keveredj mellette.Meg vigyázz a rokonaira."
9/27 anonim válasza:
A 16:31-essel értek egyet, ugyanezt mondanám én is.
10/27 anonim válasza:
Nagyon jó, hogy egymásra találtatok, de talán szeretnéd megismerni az ő családját is, és hogy milyen szokások, milyen körülmények között nevelkedett, mert az a későbbiekben komoly problémát okozhat pl. a gyereknevelésben. Én túl sok olyan kapcsolatot, házasságot láttam szétmenni, ahol az eltérő kultúrából adódó szokások, eltéró neveltetés, stb. miatt végülis nem volt hosszú élettartamú a kapcsolat. Én csak emiatt aggódnék, ha a gyerekem ázsiai férfit választana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!