Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, mit szólnátok ha a...

Szülők, mit szólnátok ha a lányotok egy ázsiai férfivel szeretné összeköti az életét?

Figyelt kérdés
Milyen reakciót váltana ki belőletek? Örülnétek neki vagy éppen ellenkezőleg? Indokot is kérnék. Köszi szépen a válaszokat!
2011. aug. 20. 16:26
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Itt most konkrétan japánt jelent.
2011. aug. 22. 22:04
 22/27 valasz88 ***** válasza:
nászajándékba adjatok egy nagy vibrátort, és happy end...
2011. aug. 22. 22:32
 23/27 anonim válasza:
Szerintem az ö szüleit jobban fogja zavarni, nekik fontos a fajuk fennmaradása.
2011. aug. 23. 00:52
 24/27 anonim ***** válasza:

Szülőként (bár fiam van:) fájna a szívem, ha ezt azt jelentené, hogy még kevesebbet fogom látni a gyerekem. Plusz nem lehetetlen, hogy harmóniában éljenek, de nagyobb az esély a hétköznapi apróságokban a súrlódásra két ennyire távoli kultúra "képviselői" között.

Elsődlegesen viszont drukkolnék, hogy sikerüljön és megtalálja a választottja mellett a boldogságát - és ha így van, vele örülnék.

2011. aug. 23. 06:43
 25/27 anonim ***** válasza:
Én nem örülnék. De 3 napja volt egy ugyanilyen kérdés, csak néger sráccal.
2011. aug. 23. 07:35
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem lennék elragadtatva, bár még mindig jobb, mintha feketét hozna haza vagy arabot...

Nyilván próbálnám leplezni a nemtetszésem, de az időre bíznám, remélném, hogy nem ő lesz az igazi, ha mégis, akkor elfogadnám. Ellenezni nem ellenezném, mert azzal ellenkező hatást érnék el.

Miért nem örülnék neki? Túlságosan is más kultúra, mint mi, és nálunk elég lenézők az emberek a más bőrszínűekkel szemben, nem akarnám, hogy állandó pletykatéma legyen a lányom.

2011. aug. 23. 08:23
 27/27 anonim ***** válasza:

"nem akarnám, hogy állandó pletykatéma legyen a lányom"

Tudod, minden csoda 3 napig tart, ha nem is Mo.-n élnének, akkor meg főleg.

Én egyébként nem ellenezném, bíznék abban, hogy jó értékítéletet tudtam átadni a lányomnak a nevelése során.

Az ún "kulturális különbségeket" meg le lehet győzni, csak mindkét félnek engednie kell egy kicsit (empátia).

2011. aug. 23. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!