Szülők, mit szólnátok ha a lányotok egy ázsiai
férfivel szeretné összeköti az életét?
Hát én még tini vagyok, de ha majd egyszer odakerülne a sor, nem azt nézném, hogy milyen származású, hanem hogy milyen ember.
Tőlem lehet ázsiai, vagy portugál is, ha jószívű, őszinte, kedves, intelligens stb.
De ez ugyanúgy igaz arra is, hogyha magyar lenne, és minden rossz tulajdonsággal felruházott, nem engedném a gyerekemnek.
2011. aug. 20. 16:39
Nem ertem. Azon drukkolsz hogy hogy fogjak fogadni, elfogadni? Nem tudjak, hogy azsiai a szerelmed? Ha tudjak, akkor mar tudnod kene a nezetuket.
2011. aug. 20. 17:00
Az o szuleinek mi a velemenye hogy Te feher vagy?
2011. aug. 20. 17:01
14/27 A kérdező kommentje:
Nem tudják,régóta nem élek velük együtt,tehát nem is számolok be mindenről. Úgy gondolom, most jött el az ideje annak,hogy beavassam őket. Az ő szülei se tudják még. Eddig csak mi tudtuk ketten. Ismerkedtünk,több hónap leforgása volt ez az egész,mert én itthon voltam,ő külföldön és ritkán tudtunk csak találkozni. Nem éltem bele magam a dolgokba,de most úgy tűnik,hogy rendeződni fog a dolog,és sokat lehetünk együtt.
Én nagyon érdekesnek találnám, örülnék neki :) És a kultúra dologggal úgy vagyok, hogy mindent meg lehet beszélni, ha erős az összatartás. Meg persze ha mindkét fél értelmes..
2011. aug. 20. 18:17
Tőlem lehet akármilyen származású, ha szeretik és tisztelik egymást a gyerekemmel
2011. aug. 20. 19:22
17/27 anonim válasza:
Habár én nem szülő vagyok, hanem a szülő lánya, de tökéletesen tudom, hogy anyukám mit szólna.
Először is kétmilliószor megkérdezni, hogy biztosan szeretem-e. Igazából sok minden függ a körülményektől. Mennyire ismerné ő a pasit, a családját? Hol akarnánk élni és hogyan?
Ha úgy ítélné meg, hogy mind én, mind ő kiismerte a jelöltet, a családjával együtt és nem lenne a tervben egy őrültségnek ható pont sem, akkor talán nehéz szívvel, de belemenne. Viszont, tényleg fontos, hogy mindent jól átgondoljon/janak. =)
2011. aug. 20. 21:37
Szerintem is a belső a fontosabb, inkább meg szeretném ismerni az illetőt, és csak azután "ítélni". Égettem meg már magamat azzal, hogy túl hamar ítéltem meg valakit, kiderült, hogy tök rendes éa meg rányomtam a bélyeget rögtön a startban. Kül egy barátnőmnek filippino férje van, mostanra 3 gyerekük van, és 12 boldog év mögöttük.
2011. aug. 21. 17:03
Semmilyen különösebb reakciót nem váltana ki belőlem... csak azért, mert ázsiai, nem ujjonganék, de nem is keserednék el... minek? Az számít, hogy rendes legyen és szeresse a gyerekemet. Az mondjuk jó lenne, ha alaposan megismerhetném, mielőtt összeházasodnak, és elbeszélgetnék a lányommal arról, hogy a kulturális különbségek miatt lehetnek súrlódások a kapcsolatukban...
2011. aug. 22. 21:51
csak kíváncsiságból : mit takar az ázsiai? ( japán, koreai, kínai...)
Amúgy ha szülő lennék , először tuti bizalmatlan lennék, főleg azért mert azt gondolnám, hogy a gyerekem akkor tuti el fog külföldre költözni. De először tényleg látnom kéne a pasit :)
2011. aug. 22. 22:01
Kapcsolódó kérdések: