Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valakinek ázsiai házastárs...

Van valakinek ázsiai házastársa / szülője?

Figyelt kérdés
Érdekelne milyen mellette az élet. Mennyivel másabb, mint pl. egy magyar.
2017. ápr. 17. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem thai osztálytársam volt :D
2017. ápr. 17. 09:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Rokonságban van vegyes házaspár, a férj ázsiai.. Nehéz lenne meghatározni, hogy a viselkedése nemzeti vagy egyéni jellegzetesség-e, meglehetősen patriarchális a szemlélete. A feleségét sokáig nem engedte dolgozni, a fiúgyerek a minden, a lányok nem érdeklik. Fontos, hogy kifelé minél többet mutasson (hatalmas ház hitelre, felsőkategóriás autó stb.), akkor is, ha valójában nem engedhetik meg maguknak. A gyerekek teljesen mások, de a jó értelemben vett maximalizmus bennük van, kiemelkedően teljesítettek mindig az iskolában, felsőfokú nyelvvizsgákat tettek már gimiben, csont nélkül kerültek be a legjobb egyetemekre, külföldi ösztöndíjakat kaptak stb.
2017. ápr. 17. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem túl rég vagyok együtt a barátommal ráadásul távkapcsolatban élünk mert ő Dél-Koreában lakik de azt már most elmondhatom hogy teljesen más. Vannak pozitív és negatív dolgok is. Az én barátom filippínó. Sokkal kedvesebb és nyitottabb mint a magyarok. Szinte az első perctől úgy kezel mintha már évek óta ismernénk egymást. Nem volt az az érzésem hogy ő egy tök idegen. Nagyon pozitív felfogása van, nem szereti a durva, goromba viselkedést. A vitákat inkább kerüli. Figyelmes és gondoskodó.

Ugyanakkor megvannak a negatív dolgok is. Nagyon és a nagyon alatt azt értem hogy NAGYON szeretnek birtokolni. A magyar férfiak is féltik a barátnőiket de pl az én barátomra ez triplán igaz. Ha ők téged akarnak akkor ott nincs megállás. Ásó kapa nagyharang és jöhetnek a gyerekek.

2017. okt. 24. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!