Anyukák! Mi lenne a reakciótok, ha a lányotok ezt bejelentené? Engednétek?
17 éves vagyok és a barátomhoz szeretnék költözni.Nem bírom itthon,olyan,mint anya,a féltestvérem és a nevelőapám egy külön család lennének és én csak úgy lennék itthon.A nevelőapámmal is vannak problémáim és a barátom mondta,hogy költözzek hozzá.
De nem tudom,hogy mondjam el anyának és mi lenne a reakciója...Szokott néha sírni és kíméletes akarok vele lenni,de nem tudom,hogy egy anya ilyenkor mit reagálna.
És miből fogsz hozzájárulni a barátodnál való együttéléshez? Még az érettségid sincs meg, biztosan tanulsz még. Nem várhatod el tőle hogy ő tartson el téged.
Majd ha nem tanulsz már és keresel, odaköltözhetsz, úgy igazságos ha ketten tartjátok fent a háztartást.
A barátom elég gazdag,szóval megmondta,hogy ne gondolkozzak a pénzen,mert úgysem hagyja,hogy fizessek bármit is.
A gond az,hogy anya nem szereti annyira a páromat.Ő csak a szépfiút látja benne,aki elcsavarja a lányok fejét,de igazából nem ilyen.
És a barátod fog eltartani? Vagy az ő szülei? Vagy anyukád pénzelje, hogy felnőttesdit játszol?
Az én reakcióm igen rövid lenne: szó sem lehet róla.
A párom nem a szüleivel él.
Nem bírom itt tovább,főleg nem még 10 hónapig.
Könnyű mondani,hogy ki lehet bírni,de egy idő után lehetetlen ilyen helyen élni.
Anyával nincs baj,mert szeretem...De a nevelőapám megőrjít.Semmi nem jó neki,folyton beszól,úgy van vele mindig,hogy csak neki van igaza,mindenki más hü.ye.
Régen nem voltak mindennaposak a vitáim vele,de mostanában folyton piszkál.
A barátom nőcsábász VOLT,megváltozott és én bízok benne.
Nem vagyok naiv,csak már elegem van az itthoni életemből és a barátom is látja,hogy ez a helyzet így nagyon nem oké.
Egy fiatal srác miből lett gazdag? Hozzád korban illő fiúk még tanulnak. Vagy öreg?
Nőcsábász VOLT. Mert elhiszed a múlt időt. Kihasználja a helyzetedet, esetleg még adja is a lovat alád..
Nem engednélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!