Mit szólnátok ha a fiatok bejelentené hogy van egy 7-8 évvel idősebb barátnője (a fiú 15-16 éves) Elfogadnátok a lány vagy féltenétek a fiatokat tőle a kor miatt? Engednétek a kapcsolatot?
En csak a saját tapasztalatomat tudom elmondani, fiam még nem akkora, hogy barátnője legyen.
20 éves koromban volt egy 40 éves pasim, persze nem maradtam vele :) Szüleim előbb ki voltak akadva (most már nagyon meg tudom őket érteni), majd meghivták a pasit haza vacsorára. Akkor én is megnyugodtam, hisz úgy tűnt, próbálják őt elfogadni és nincsenek ellene annak, hogy vele legyek.
Szr próbáld ne mutatni, hogy ellenzed. Hivd meg őt hozzátok, v menjetek el valahova együtt. Igy sikerül közelebb kerünöd hozzájuk, te is jobban belelátsz a kapcsolatukba, jobban "szem előtt" lennének. Ha pedig a fiad tényleg szerelmes, akkor bármilyen szigorú tiltás sem fog fogni rajta.
Kitartást, gondolj arra, hogy ezek a szelermek általában nem tartanak örökké.
Szia! Én is csak egy saját pédát tudok mondani neked.
22 évesen volt egy 16 éves pasim.
Nagy volt a szerelem, meg minden, de elmúlt.
Én egyetemre jártam, Ő középiskolába. Túl nagy volt a szakadék közöttünk. Talán 1 vagy 2 hónapig tartott. Addig szép volt.
Hagyd őket, úgysem tudsz mit tenni. El fog múlni :-)
nálunk ugyan fordítva volt én 17 pasi 29 de tiltották és mondták válasszak, én persze mentem, a kapcsolatnak persze vége lett és a kapcsolat sosem tudott helyre jönni a szülőkkel... nem érte meg sztem nekik tiltani mert valamennyire elvesztettek és nem is volt sokáig az a pasi, és a csavar hogy a férjem is 12vel több, de az nem volt nekik baj... ki tudja őket megérteni... 26/L
most szülőként úgy gondolom nem szabad tiltani, de ki tudja mit fogok szólni egy emóshoz vagy ha azt mondja tényleg hogy meleg... nem mintha bajom lenne velük, csak ne az én gyerekem legyen ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!