Ha 14 éves lány lennél vagy épp annyi vagy, akkor mit kérnél ajándékba a szüleidtől szülinapra, névnapra, karácsonyra?
pénzt pénzt pénzt
majd a kedvenc ruhaboltomban elkölteni :)
szülinapra és karácsonyra összesen 10000 forintot szoktam kapni, kisebb ünnepekre 4-5000-t és ezt költöm el.
ruhát,órát(nagy " órás " vagyok gyűjtöm őket)
14/L
Ha éppen nincs semmire szükségem,mint most akkor pénzt.
Amúgy telefon,laptop,nyaklánc(imádom a nyakláncokat:ezüst vagy swarovski *.*),ruhák,könyv,sminkcuccok,plüssmaci,stb.
Én a fentieknek mindnek örülnék. :)
16/L
14 éves lány vagyok. :)
Nálunk névnapra nem szokás ajándékot venni, anyámék kb nem is tudják mikor van, felköszönteni sem szoktak. Én sem tudom az övéké mikor van (a sajátomat tudom), így értelemszerűen én sem szoktam őket felköszönteni.
Karácsonyi ajándéknál és szülinapi ajándéknál úgy van, hogy ha az egyikre valami nagy értékű dolgot kérek, akkor a másikra már valami kisebbet kell. (pl tavaly szeptember és Karácsony között kaptam pár elég drága cuccot (telefon 110 ezer ftért, drága kabát, monitor), így szülinapomra "csak" 15 ezer ft-t kaptam (bár kinek mi a drága és olcsó, én 15 ezerből kb veszek egy nadrágot meg egy blúzt (most lehet mondani, hogy elkényeztetett vagyok))
Értelemszerűen Karácsonyra és szülinapra valami hasonló dolgokat kérnék. Most 8.-os vagyok, Karácsonyra szobafelújítást kérek meg pénzt. Szülinapra + ballagásra pénzt / telefont (még nem tudom melyikre melyiket) vagy ha addig elromlik, akkor laptopot.
Ezeken kívül megpróbálok minden ünnepre kikunyerálni egy nagyobb ruhavásárlást.
Nekem mostanában ezek tűnnek mindig a legjobb ajándékoknak. Pénz, telefon és laptop.
[amúgy kicsit szégyellem magam emiatt, nem tudom anyuék hogy tudnak engem elviselni.xd]
14/L
ha akármit kérhetnék mert nagyon sok pénzünk lenne akkor egy Canon EOS 550d-t (elég drága:150ezer Ft)
amúgy meg csak pénzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!