Ha 14 éves lány lennél vagy épp annyi vagy, akkor mit kérnél ajándékba a szüleidtől szülinapra, névnapra, karácsonyra?
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Én egy anyuka vagyok, többek között a 14 éves lányomé.
Mindjárt itt a névnapja, hiába kérdezem, hogy mit kér, a válasz :könyv. Nem vagyok az olvasás ellen, hetente többször jár könyvtárba, de sokkal olcsóbb kivenni 2 napra mint több ezerért megvenni. Mér elég sok könyvet kapott amúgy.
Kíváncsi voltam, hogy a korosztályát mi érdekli, mit kérnek a többiek.
Nem mondom, hogy gazdagok vagyunk, de asztali saját gépe van, elég jó a telefonja is, pénze is van elég, abból sem költ semmi. A ruhára azt mondja sok van, bár annak mindig örül.
Ő is szereti az ékszereket, kezdené magát sminkelni, ezek jó ötletek.:)
Azt hiszem kap némi pénzt amit közösen elvásárolunk, meg csecse-becsét.
most lesz 26 nap múlva a szülinapom:3
én könyvet kérek(tudom,hogy a könyvtárban ingyenes,de ha vmi nagyon megtetszik,akkor azt meg is szoktuk venni,mert azért mégis csak jobb a sajátot kézben tartani:3),vagy mangát kérek(japán képregény,de sztem ezt mindeni tudja:D).nagyiéktól pénzt kapok,a tesómtól pedig ezt a linkin parkos nyakláncot szeretném: [link] ,remélem,áldoz rám 3500 ft-t:D
karácsonyra pedig gitárt szeretnék,és hozzá az Ebayről azt a dedikált linkin parkos pengetőt:D
névnapra semmi extrát nem szoktam kapni,csak milka csokit,meg felköszöntenek.sztem a névnap nem olyan nagy cucc.
L/14
Idén vagyok 13/L
Mindenem meg van Tablet , I phon , Samsung galaxy s4 , szobámban medence , kint az udvarban is medence.... :D i'm happy
Régi kérdés, de hátha valakinek még segíthet ez a válasz is a sok közül. Ahogy a többség, én is pénzt kérnék, ugyanis gyűjtök egy saját laptopra. nálunk nem olyan nagy hagyomány az ajándékozás, gyakrabban pénzt adunk egymásnak, a kisebbek esetleg valami kézművességet. Ha nem mondja az illető vagy nem utal rá kifejezetten, hogy mit, esetleg mit nem szeretne, akkor pénzt adnék neki.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!