Mit csináljunk két 13 éves lány uncsizik?
Figyelt kérdés
sziasztok itthon vagyunk az uncsimmal de nekem nincs semmi kedvem vmmit is csinálni!!!S.O.S.2011. aug. 9. 15:03
1/16 anonim válasza:
Pl:adjatok hálát, hogy ez a legnagyobb problémátok.....
2/16 anonim válasza:
Ha nincs kedves semmit csinálni, akkor ne csodálkozz, ha uncsizol. Menjetek el valahova, kicsit tessék kimozdulni.
3/16 anonim válasza:
Hallgassatok Justin Biebert, és mondjátok el egymásnak, mit szerettek benne. Vagy karaokézzatok Justin Biebert. Esetleg nézzetek Justin Bieber klippeket.
4/16 anonim válasza:
Keljetek fel a gép elől,menjetek el egy kreatív boltba,vegyetek klassz színű gyöngyöket és damilt hozzá,menjetek haza,keressetek a neten vmi fűzött ékszert ami tetszik és van hozzá leírás,és csináljátok meg.
5/16 anonim válasza:
Nem akarok rosszindulatú lenni,de én is voltam fiatal (nem is túl régen),de sosem uncsiztam!Ma már van egy 11 éves fiam és ő sem igazán uncsizik (de néha teszek is róla,hogy ne legyen ilyen unalom!)Szörnyű micsoda problémáitok vannak!Esetleg ha a szülőknek segítenétek?Csak egy ötlet,de hátha rögtön nem unatkoznátok!
6/16 anonim válasza:
mindjárt itt a suli szépen vegyétek elő a könyveket és ismételjetek
:D:D:D:D:
7/16 anonim válasza:
15:14
ők unatkoznak és nem öngyilkosok akarnak lenni
am sztem kezd el olvasni a kötelezőt v amit akarsz vagy csináld meg a nyári házit(már ha kaptál)
(én is 13/l vagyok 1.-én mangát olvasok neten de, mivel nem mindenki szereti ezért nem mondtam+angol házi =P )
8/16 anonim válasza:
Játsszatok Bubble Struggle játékot vagy nézetek egy jó filmet!!Készítsetek papírból valamit!!!Meséljetek egymásnak sztorikat! 13/L
9/16 anonim válasza:
Menjetek el sétálni, fagyizni, moziba, plázázni, állatkertbe, múzeumba, vidámparkba, sportoljatok, nézzetek filmet, sorozatokat. Komolyane nnyi ész nem szorul egyikőtökbe se?
10/16 anonim válasza:
Karaoke, vagy menjetek sétálni és úgyis láttok olyan dolgokat amitől megszáll az ihlet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!