Ti hagynátok hogy a szüleitek nézzék a facebook-otokat?
Nekem megnézték, nagyon rosszul esett, hogy a "dolgaimban turkáltak"
14/l
Egyfelől kell a magánszféra, másfelől, a mai tiniket elnézve én is kísértésbe esnék.
Eszméletlen milyen buták tudnak lenni. Szép szóval ki lehet csalni tőlük minden lényeges infót, a képeikből majdhogynem a teljes környéket fel lehet térképezni. A vetkőzős képeikről meg nem is akarok tudni és beszélni sem.
És sajnos a tinikorban a csordaszellem erősebb mint a szülői szó, így ha társaid letolt gatyában pózolnak ,akkor valószínű, hogy te is fogsz.
23/L
Ezt úgy érted,hogy néha megnézik a falad vagy úgy hogy belépnek a nevedben?
Az előbbi teljesen elfogadható, az utóbbi bizonyos keretek közt még törvénysértő is.
Én önként bármit megmutatok a szüleimnek ezért nem tesznek ilyet, de ha előfordulna nekem sem esne jól.
17/l
Nem, szerencsére nem áll fent a veszélye, nem használnak számítógépet a szüleim. F
Kérdező, ha nem szeretnéd, hogy belépjenek, változtass jelszót, de ne jegyeztesd meg a böngészővel, mindig írd be. A képekre meg beállíthatod, hogy ne lássák a szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!