Ti hagynátok hogy a szüleitek nézzék a facebook-otokat?
Nekem megnézték, nagyon rosszul esett, hogy a "dolgaimban turkáltak"
14/l
HA a nevedben léptek be, akkor teljes mértékben megértem, hogy bánt. Ahogy írtad fent vannak ők is, mindent láthatnak amit "nyilvánosan" csinálsz.
Nem mondom, hogy "semmi közük" hozzá, hisz a szüleid, de attól még egyrészt pofátlanság, másrészt rettentő nagy nevelési hiba, hogy ilyen látványosan nem bíznak benned.
Tipikusan így lehet elrontani egy jól nevelt gyerekkel való kapcsolatot kamaszkorban...
Próbálj meg beszélni velük. Elmondani, hogy ők is tudják, hogy rendes lánynak neveltek, semmi okot nem adsz rá, hogy ne bízzanak benned, de ha kutakodnak, azzal csak azt érik el, hogy titkolózni kezdesz.
Volna mit titkolnia, elhiheted... A baratnoje olyan dolgokat irkalt egy idoben, hogy a hajam egnek allt. Meg is kerestem az anyjat, hogy nem artana utananezni a dolgainak, mert egy 9 eves ne legyen mar tisztaban olyan kifejezesekkel, mint fax, szopas es dugas, mar elnezest.
El fogja mondani a dolgait, mert nem a hatamogott ellenorzom, hanem egyutt nezzuk at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!