Titeket segítenek, támogatnak a szüleitek? Hány évesek? Hogyan, miven segítenek?
kifizeti a közös költségemet :) az összes többi számlát én fizetem, de ez valamiért így alakult, és nem olyan nagy teher neki :)
amúgy ha nagyon nagy kiadásom van, amire se a fizetésemből, se a spórolt pénzemből nem futná, akkor segít.
ünnepekre, szülinapra kapok drágább cipőt, vagy valami olyan dolgot, aminek hasznát veszem a háztartásban.
anyum 50 éves, és szerencsére nem kell magától megvonnia semmit, ha szeretne nekem adni valamit :) őt is sokat segítették a nagyszüleim, illetve engem is, amíg éltek. én is szeretném majd biztos alapokkal indítani a gyerekemet az életben. sztem egyáltalán nem ciki, ha a szülőnek van, és szívesen ad. nagyim mindig azt mondta: hát kinek adjak, ha nem a gyerekemnek, unokámnak?
Mindketten 45 évesek lesznek idén, elváltak. Apukám úgy segít, hogy mivel a számláink hozzá érkeznek (amíg egyedül éltem a lakásban, nem volt munkám, őt tartotta fent a lakást ezért maradt így), a pontos összeget sosem tudjuk, de azt igen, hogy mi jóval kevesebbet fizetünk neki. Ő így segít. Anyukám olyan helyen dolgozik, hogy tud nekünk ételt, alapanyagokat adni, ez is nagyon nagy segítség. A nagyszüleim pénzzel támogattak, ők finanszírozták a tanulmányaim és most is segítenek, mert sajnos nincs fix munkahelyem, így pár hónapig dolgozom, aztán munkát keresek. Ők 66 és 70 évesek lesznek idén.
Sajnos nehéz egyenlőre lába állni, főként, ha az ember lába alól kirúgják rendszerint a létrát. Ha ők nem lennének, sokkal kevesebbre jutottam volna.
24N
51-52 évesek. Gyakorlatilag bármiben számíthatok rájuk, nagyon jó fejek.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!