Szüleim támogatnak, de most mégsem tudom, mit tegyek. Adnátok néhány jó tanácsot?
Az attól is függ,hogy az egészségügyön belül milyen szakirányt választasz.Ott is vannak telített pályák,amivel nem igazán tudsz elhelyezkedni.Milyen szak érdekelne?
Egyébként meg a döntést nem a barátnőidnek kell meghoznia,hanem neked,ha te így látod jónak,akkor hagyd ott.Inkább most,minthogy a későbbiekben esetleg friss diplomás munkanélküli legyél.
Fontos dolog az a kulturológia, ha minden más rendben van. Ráadásul sérvet sem lehet tőle kapni. De hogy fogsz belőle megélni?
Mondjuk az is igaz, hogy egészségügyi dolgozóként, nyelvtudással, a világon bárhol el tudnál helyezkedni. Csak akkor meg annyi munkád lenne, hogy a két kezed is kevés lenne...
nagyon érdekel az egészségügy, csak 2 éve elrontottam, mivel gyógytornásznak jelentkeztem, de nem tudtam elmenni a tehetségvizsgára, biztosítéknak meg a kulturologiát írtam.
Most a nővér szakra jelentkezem érdekel is meg munkát is ad meg sok más gyakorlati dolgot
Akkor ne hagyd magad befolyásolni.
Ha nem is fizet sokat,de melód biztosan lesz,egyre kevesebb a nővér itthon.
(és külföldre is kimehetsz ezzel jó pénzért)
tudom, hogy nem keresnek jól, de lesz munkám és külföldön is jól keresnek
anyum hasonló szakot kezdett el, mint amire én készülök, de otthagyta.Már megbánta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!