Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem szeretek néhány rokonna...

Ha nem szeretek néhány rokonnal találkozni mit tehetek?

Figyelt kérdés
A nővérem beházasodott egy milliomos családba. A férje elmegy, de a családja beképzelt. Az unokahúga annyi idős mint én (23): hosszú platinaszőke műhaj, BMW autó, szoli-műköröm, rúdtáncol, modellkedik (van hogy félaktozik is) én meg egy semmilyen visszahúzódó szürke lány vagyok. Ha vendégségbe megyek az jár a fejemben, hogy "Csak nehogy ott legyen" mert szörnyen kisebbségi érzésem van, igaz 5 éves korunk óta ismerjük egymást, de mindig alsóbb rendűnek éreztem magam. Hogy változtassak?
2012. nov. 4. 20:41
 1/10 A kérdező kommentje:
Meg tudom hülyeség de a szülei 45 évesek. Nagyon fiatalosak, megtehetik van pénzük. Simán kinéznek 38-40-nek. Kicsi korom óta ismerem őket is, de nem tudom hogyan köszönjek nekik...A jónapot az távolságtartó, nem idegenek. A csókolom az gyerekes, meg nem néznek ki annyira öregnek, habár annyi idős gyerekük van mint én...Tegezni meg azért mégsem mert az meg b*nkóság. Akkor mit?
2012. nov. 4. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem simán tegezheted őket.

Nem irigyellek, de attól, hogy gazdagok, nem kéne félaktozni, az már elég gáz..

Szerintem nekik kéne magukat szarul érezni, nem neked. Megértem, ha kerülnéd őket, még ha kedvesek lennének, akkor azt mondanám, hogy ne ítélj külső alapján, de ha beképzeltek, félmeztelenül fotóztatják magukat...

2012. nov. 4. 20:47
 3/10 anonim ***** válasza:
59%

Jó napok kívánok teljesen jó, köszönni. Amúgy meg csak oda menj ahol jól érzed magad! Én egyszerűen nem megyek olyan helyre el ahol nem jó. Meg is mondtam, h Klári néni hiába minden erőfeszítése nem érzem magam jól Magánál, mert nekem otthon a legjobb, ott szeretek lenni a legjobban.

Ennyi.

2012. nov. 4. 20:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Azért nekem elég furán tűnne, ha lenyomnád azt a szöveget, amit a második írt :/
2012. nov. 4. 21:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy fura,amit a második írt,de abban igaza van,hogy miért mész oda,ahol nem érzed jól magad? Nem vagy már kisgyerek,akit a szülei hurcolásznak!23 vagy a leírtak alapján azaz nagykorú és nem kötelességed menni,ha nem szeretnél!
2012. nov. 4. 21:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Na igen, de a tesómat másként nem nagyon láthatom, mert a 2 kisgyerekkel nem igazán járnak el sehova. Szóval hozzá megyek meg a gyerekekhez. Az már csak egy adalék, hogy benne van a pakliban hogy "azok" is ott lehetnek...
2012. nov. 4. 21:24
 7/10 anonim ***** válasza:
A tesódnak miért nem mondod el,hogy feszélyeznek téged és nem szeretnél velük találkozni!Így mikor te mennél felhívod és ő megmondja,hogy ott vannak e vagy nem?!
2012. nov. 4. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:

köszönés: pont úgy mint ők neked. ha tegeznek akkor te is tegezheted őket. vagy legyél kicsit bátrabb és kérdez rá a dologra.

amúgy szerintem az lenne fontos, hogy vállald magad, tud mik az értékeid, csak így gyűrheted le ez a kisebbségi komplexust. szerintem próbálj beszélgetni azzal a lánnyal. csak úgy érheted el, hogy ne zavarjon a jelenléte. tip: mindenki imád magáról beszélni, biztos ő is.

2012. nov. 4. 23:11
 9/10 anonim ***** válasza:
De miért érzed alsóbbrendűnek magad a csaj mellett? Mert rúdtáncol? Oké mutogatja a jó testét, de attól még te is lehetsz csini, nem kell ahhoz kelletned magad a férfiaknak. A műhajban egyértelműen semmi irigyelni való sincsen. Szerintem nagyon undorító dolog, főleg mivel még egyszer sem láttam olyan póthajat, amin ne látszódott volna, hogy mű. Aztán műköröm? Most mi, több attól hogy műkörme van? Nekem is zselés körmöm van, mert lusta vagyok megnöveszteni meg mindennap kilakkozni ezért számomra egyszerűbb, ha 3 hetente megcsináltatom, de semmivel sem érzem magamat többnek, egy ilyen vacaktól. Szóval nem értem lényegében miért érzed kellemetlenül magad? Te majd meg fogsz dolgozni az olyan dolgokért, mint a saját autó és a többi és sokkal többre fognak becsülni téged a családban, mint ezt a lányt, akinek a s$gge alá raktak mindent. Tényleg nem értem, hogy mi a gond. Irigyeled talán, hogy egy műnő?
2012. nov. 5. 11:31
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit irigylek rajta. Nem tudom megfogalmazni. Szépnek nem szép, az alakja mondjuk jó, de a sajátommal sincs nagy gondom (174 cm vagyok és 62 kg) talán az önbizalmát irigylem. Én valahogy mindig szépnek látom az ilyen csajokat, pedig nem azok, tudom. Pl ott volt a VV-ből Seherezádé. Na iszonyat ronda pocok feje van, de mégis szépnek gondolom. Ezek a lányok olyanok számomra hogy belépnek egy helyre, és mintha elvonnák a figyelmet, én is rájuk figyelek, olyan érzésem van tőlük mintha megfagyna a levegő.

Vagy ez hülyeség?

2012. nov. 5. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!