Mi a velemenyetek? A ferjem kulfoldon van. Rajottem hogy regisztralt jo nehany ottani tarskeresore. Ezt megbeszeltuk mar, mindenhonnan torolte magat.
Ugy erzem most megint regisztralt valahova,mert facen rakeresett egy ket holgyte. Az egyik valami swingeres, a masik egy magyar holgy.
Mit tegyek? Ha rakerdezek,ugy se mondja meg
Irjak a magyar holgynek, kerdezzem meg hogy regisztralva van e valahol? Bar nem hiszem hogy elmondana.
Vagy kerdezzem meg hogy regisztralt e valahol,es ha azt mondja hogy nem,akkor megkerem mutassa meg az eloumenyeket.
Vagy hagyjam az egeszet?
Az utolsó válasz a helyes, de én sem bírnám ki csak úgy hagyni mindent, a végére járnék. De egyben biztos lehetsz, csak magadnak okozol ezzel fájdalmat.
Egy szerető férj, nem regisztrál sem egyszer, sem többször.
Nagyon sajnálom amin keresztülmész, kitartást!
szegénykém!!!
esetleg regisztrálj te is álnéven vagy egy barátnőd regisztráljon persze ő is álnéven és keressétek meg,lépjetek vele kapcsolatba.
de mindenképp írd meg mi lesz a vége!
Nem a holgyeket akartam szamon kerni.Ha a holgy elmondana hogy hol van regisztralva,akkor en is reggelnek ott,es rairnek a ferjemre.
Azt tudja a ferjem ha megtudom hogy regisztral ilyen oldalon,akkor elfelejthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!