Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek, milyen...

Mi a velemenyetek, milyen csaladja lesz azoknak akik igy allnak a gyermek vallalashoz? Milyen anya lesz az ilyen no? (bov. Lent)

Figyelt kérdés

Egy baratnomrol lenne szo.

Sokat beszelgettunk a baba vallalasrol. O alt.ban negativan allt hozza.

A kovetkezo mondatok hagytak el a szajat.

"El sem tudnam kepzelni mit kezdenek egy siro gyerekkel."

"Ott van nekem a kiskutyam O pont eleg nekem"

Es meg szamtalan ehez hasonlo. Nem reg bejelentette, hogy terhes. Kisse ledobbentem.

Athictak minket a parommal unnepelni. Aztan ismet beszelgetni kezdtunk csajosan.

Kerdeztem mit erez, meg minden. Erre o, hat nem erez semmit csak, hogy mennyire hanyingere van es hogy milyen sz.rul van. Nem erzi, hogy ott lenne egy " babszem " ???! O.o Babszeeem? Ne hittem a fulemnek. Azota is, ha barmikor beszelunk csak azzal van, hogy o jajj Ur Isten milyen rosszul van...

Tisztaba vagyok vele, hogy mivel jar a terhesseg. Es azzal is, hogy nem vagyunk egyformak. (Hal' Istennek).

De most komolyan ezek utan, ilyen hozzaallassal milyen anya lesz vki?

2012. okt. 26. 17:25
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
69%
Mi a baj a hozzaallassal? Az ember valtozik. A babszemtol meg nekem is hanyingerem van, ha egy gyerekre ertik.
2012. okt. 26. 17:29
 2/28 anonim ***** válasza:
82%
Nem mindegy? Nem téged bánt ( nem a nőt védem)
2012. okt. 26. 17:29
 3/28 anonim ***** válasza:
85%
Fogalmam sincs. Előre azért ennyiből nem lehet megállapítani. Talán egyelőre még nem tud mit kezdeni a helyzettel. Ismerek olyan anyukát, aki csak a szülés után napokkal jöttek elő az anyai érzései, ösztönei, addig ő maga is meg volt ijedve, hogy mi lesz, ha nem tudja eléggé szeretni a babát? Aztán a lehető legjobb anyuka lett belőle, akinek a mindene lett a gyereke.
2012. okt. 26. 17:35
 4/28 anonim ***** válasza:
88%
Ha azt mondjuk, ez borzalmas, mit teszel? Elperled tőle a gyereket, és felneveled?
2012. okt. 26. 17:36
 5/28 anonim ***** válasza:
87%

Majd kiderül.

A leírtak alapján kicsit butácskának tűnik, és szegényes érzelmi világúnak - nem azért, mert nem akart gyereket, hanem egyrészt, ha nem akar gyereket, hogy jött össze, illetőleg miért tartották meg(nem kérek a gyilkosság-dumából, köszönöm.)? Másrészt érdeklődtél arról, hogy mit érez a terhességével kapcsolatban és csak a fizikai állapotáról tudott beszélni... ha rossz anya lesz, akkor az lesz sajnos, ha te ezt nem birod nézni, akkor ritkítsd a találkozásokat.

2012. okt. 26. 17:38
 6/28 anonim ***** válasza:
95%
Nekem volt egy ismerosom, aki hasonlo szoveggel valaszolt mindig a mikor lesz mar gyerek kerdesre, aztan egyszer megiscsak terhes lett. Evek mulva derult ki, hogy tobbszor elvetelt, lombikra jartak, csak nem akarta nagtdobra verni, meg egyebkent is maganugynek tartotta a gyerekvallalas kerdeset.
2012. okt. 26. 17:44
 7/28 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem te túlmisztifikálod a terhességet...
2012. okt. 26. 17:47
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul viseli még ezeket, ami teljesen érthető. Ha ő régebben azt mondta hogy mit kezdene a gyerekkel, stb... stb... Az még egy akkori véleménye volt, meg hogy most mennyire rosszul van ez is csak egy dolog, nehezen viseli és nem bírja, de ha már tovább lép akkor lehet már változni fog, megjön az anyai ösztöne, jobban fog majd figyelni magára, és még sorolhatnám. Ez ilyen időszakban még teljesen normális. És lehet hogy nagyszerű anya lesz.
2012. okt. 26. 17:55
 9/28 anonim ***** válasza:
92%
irigy vagy rá, én azt érzem. szerintem jó, hogy így fogja fel, nem szeretem az egy hete terhes ősanyákat. legalább nem posztolja tele a facebookot babócapocaklakó képekkel.
2012. okt. 26. 17:56
 10/28 A kérdező kommentje:

Kisse hirtelen "indulatbol" fogalmaztam meg a kerdest. Igy felre ertheto... Csak velemenyekre vagyok kivancsi, hogy mennyire lehet jo anya valaki aki igy velekedik (velekedett) egy babarol.

Bevallom igen kisse tul szoktam reagalni ezt a temat. Mert ugy gondolom, ha valaki babat szeretne akkor igen is legyen felkeszult, es legyen tisztaba a felelossegekkel es erzelmileg is megtudja adni azt a szeretetet amit megerdemel az a kis csoppseg a fogantatas pillanatatol kezdve.

Es ha valaki nem akar babat akkor tegyen rola, hogy ne is legyen.

A "besikerult" babakat vallalok pedig ugy vallaljak a csoppseget, ha jol atgondoltak.

2012. okt. 26. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!