Mi a velemenyetek, milyen csaladja lesz azoknak akik igy allnak a gyermek vallalashoz? Milyen anya lesz az ilyen no? (bov. Lent)
Egy baratnomrol lenne szo.
Sokat beszelgettunk a baba vallalasrol. O alt.ban negativan allt hozza.
A kovetkezo mondatok hagytak el a szajat.
"El sem tudnam kepzelni mit kezdenek egy siro gyerekkel."
"Ott van nekem a kiskutyam O pont eleg nekem"
Es meg szamtalan ehez hasonlo. Nem reg bejelentette, hogy terhes. Kisse ledobbentem.
Athictak minket a parommal unnepelni. Aztan ismet beszelgetni kezdtunk csajosan.
Kerdeztem mit erez, meg minden. Erre o, hat nem erez semmit csak, hogy mennyire hanyingere van es hogy milyen sz.rul van. Nem erzi, hogy ott lenne egy " babszem " ???! O.o Babszeeem? Ne hittem a fulemnek. Azota is, ha barmikor beszelunk csak azzal van, hogy o jajj Ur Isten milyen rosszul van...
Tisztaba vagyok vele, hogy mivel jar a terhesseg. Es azzal is, hogy nem vagyunk egyformak. (Hal' Istennek).
De most komolyan ezek utan, ilyen hozzaallassal milyen anya lesz vki?
Majd kiderül.
A leírtak alapján kicsit butácskának tűnik, és szegényes érzelmi világúnak - nem azért, mert nem akart gyereket, hanem egyrészt, ha nem akar gyereket, hogy jött össze, illetőleg miért tartották meg(nem kérek a gyilkosság-dumából, köszönöm.)? Másrészt érdeklődtél arról, hogy mit érez a terhességével kapcsolatban és csak a fizikai állapotáról tudott beszélni... ha rossz anya lesz, akkor az lesz sajnos, ha te ezt nem birod nézni, akkor ritkítsd a találkozásokat.
Kisse hirtelen "indulatbol" fogalmaztam meg a kerdest. Igy felre ertheto... Csak velemenyekre vagyok kivancsi, hogy mennyire lehet jo anya valaki aki igy velekedik (velekedett) egy babarol.
Bevallom igen kisse tul szoktam reagalni ezt a temat. Mert ugy gondolom, ha valaki babat szeretne akkor igen is legyen felkeszult, es legyen tisztaba a felelossegekkel es erzelmileg is megtudja adni azt a szeretetet amit megerdemel az a kis csoppseg a fogantatas pillanatatol kezdve.
Es ha valaki nem akar babat akkor tegyen rola, hogy ne is legyen.
A "besikerult" babakat vallalok pedig ugy vallaljak a csoppseget, ha jol atgondoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!