Mi a véleményetek erről? Ilyet mond egy anya/feleség?
A feleségem féltékeny a saját kislányára!
Azt mondta ,hogy miért nem veszem feleségül Krisztikét(így hívják a lányunkat) ha már ilyen sok időt töltök vele.
Én megértem ,hogy kicsit elhanyagoltnak érzi magát, de azért ilyet mégse kéne mondania egy anyának.
Biztosan szereti a lányotokat, de abban is biztos vagyok, hogy mocskosul hiányzol neki. Persze, ezt nem így kellene a tudtodra adnia, de örülj annak, hogy szól, és nem más fickó karjába rohan...
Törődj vele esténként 10-15 percet, de úgy, hogy érezze: nem kényszerből teszed.
Igen, az egyik nem zárja ki a másikat. Attól, hogy imádod a gyerkőcöt, a feleségedre is fordíthatnál egy kis időt!
Nem kell azonnal leírni a feleséget ezért a beszólásért, mert ez a férjnek szól, nem pedig a gyereknek, azaz nem hinném, hogy nem szereti úgy a gyerekét, mint minden normális anya.
Én ugyan még nem mondtam ilyet, de nekem is fáj, ahogy szerelmemnek hívja a 10 hónapos kislányunkat. Ettől még az életemet adnám a babáért!!!!
És az volt az i-n a pont, amikor bejött egyik reggel hozzánk (még a babával aludtam) és a babának ezt mondta: szia, édes kicsi szerelmem! Odajött hozzám, se puszi, se pá: szia, jó reggelt!
Szerintem ez vérlázító!!!
Nem kell mindig a végleteket nézni, hogy örüljön, hogy így szereti! Attól, hogy szereti, a felesége is ott van még!!!
"Ilyet mégse kellene mondania egy anyának"
Mert miért nem? De utálom ezt a felfogást...azért, mert szült egy gyereket, szerinted megszűnt nőnek, embernek lenni? többé nincsenek saját igényei?
Azért mondta, amit mondott, hogy fájjon neked, és kicsit elgondolkozz. Hiányzol neki, nem féltékeny a kislányra!
Azzal meg, hogy megérted, el van hanyagolva, szerinted mit csináljon? a hajára kenheti.
Ilyenkor van az, hogy a nő egy idő után megunja, beadja a válókeresetet, a férj meg pillog, hogy "dehát olyan szépen éltünk, mindent megadtam neki, a gyerekkel is elvoltam" csak azt nem veszed észre, hogy a feleséged boldogtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!