Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Létezik, hogy megbuktam, mint anya, mint feleség, mint gyerek is?
Dehogy vagy szerencsétlen. A nők felé nagyon sok elvárás van, lehetetlen megfelelni az összesnek. Szerintem bele kellene törődnöd, hogy úgysem lehet mindenkinek megfelelni, és ideje lenne saját magaddal is foglalkozni egy kicsit, mert a végén megbolondulsz. Ne csak meghallgasd a lányod, férjed, anyukád, hogy nekik mik az elvárásaik feléd, hanem te is közöld velük, hogy Neked mik az elvárásaid az ő irányukba. A Te személyed ugyanolyan fontos, mint az övék (ha nem fontosabb, hiszen te vagy a család összetartója) - csak erről sok nő hajlamos megfeledkezni. Anyukádnak meg szerintem nem kellene felhánytorgatni, hogy neki volt igaza. Ez nagyon csúnya dolog. Ezt a helyedben azért megmondanám neki.
Egyébként nem csak te érzed magad "szerencsétlen"-nek. A családos nők jó része képtelen megfelelni az elvárásoknak: legyenek jó anyák a gyereküknek, legyenek jó gyerekük a szüleiknek, anyósnak, apósnak, jó háziasszonyok, mossanak, főzzenek, takarítsanak, de dolgozzanak is napi 8 órában, plusz még szexi feleségek is legyenek, akik körbeugrálják a párjukat, mindemellett legyenek nyugodtak, mosolygósak, ne "hisztizzenek", helyezzék magukat teljesen a háttérbe, stb.: nem, ez lehetetlen, képtelenség ennyi követelménynek eleget tenni. És sokan ezt nem tudják feldolgozni, és kikészülnek tőle. Szerintem én is kikészülnék, túlérzékeny vagyok és gyenge idegzetű. Ezért is nem vállaltam eddig gyereket, lehet, hogy soha nem is fogok merni.
29/l
Kin csattanna az ostor, ha nem rajtad. Nekem még pici a gyermekem, de már most látom, hogy bármit csinál majd a fiam mindenkitől azt fogom kapni, hogy "te nevelted"!
Egyáltalán nem vagy szerencsétlen. Kérdezd csak meg a férjed, hogy mi lett volna, ha italozás helyett inkább a lányotokkal foglalkozott volna? Talán Ő jobban csinálta volna? Nem tudom a lányod milyen idős, de sejtem, hogy kamasz lehet, az ő kijelentéseivel ne foglalkozz. Anyukáddal pedig szerintem simán rendezheted a kapcsolatot, ha megmondod neki, hogy belátod már, hogy igaza volt és segítsen neked. Ne magad becsüld alá!!!!!!
nem mondom,hogy feltétlen ő tehet róla.nem közvetlenül.hanem közvetve akár.pl.abban hibás ha az volt amit kedves utolsó leírtál.ha hagyta hogy kapca legyen mindenkinél.ebben is hibázhatott.nem kell szó szerint venni.amúgy a gyereke se szereti.ez mégis furcsa nekem.
mert a férj meg anyja nem szereti,de a gyerek....de az anya is szereti a gyerekét nem?nagy dolognak kell ahhoz történni,hogy egy anya a gyereke ellen legyen.én is anya vagyok,és sok hülyeséget csinálnak a gyerekeim.de akkor is szeretem őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!