Munkanélküli Apa vs. Dolgozó Anya, két Gyerek. Mi lenne a legjobb megoldás? Olvass tovább
Èn a helyedben elválnék. ahogy látom ebben már szeretet sincs, ha ilyennel fenyegetözik.
egyszerüen mond meg neki hogy indulhat amerre lát. próbáltad már kirakni? habár azt hiszem csak a válás után rakhatod ki hivatalosan.
igazából itt nincs mit megvßálaszolnunk, mert válni akarsz és ezt kell tenned.
nem fog megölni, vagy ha úgy érzed veszélyes hívd ki a rendörséget.
válj el tőle,tedd ki a lakásból
a rá költött pénzből tudod fizetni a számlákat,kevésbé fáj a fejed,és van esélyed egy tisztességes férfit találni,aki jó példát tud mutatni a gyerekeidnek
(nem,ne kezd el azon gondolkodni h a gyerkeidnek rossz lesz apa nélkül,én szüleim is elváltak kiskoromban,de a mai napig örülök ennek,csodás motohaapukát kaptam,anya meg egy férjet,aki a tenyerén hordozza)
Nekünk is volt két ilyen apa az ismeretségi körben. Mindkettő sok-sok éven át eltartatta magát az asszonnyal. Nem tudom, hogy tudtak megélni. Minkét fiúnak adtak a szülei valamennyi pénzt, és neki(k) így kényelmesebb volt. De számomra ezek nem férfiak. Nem is tudom, minek nevezném őket. Ha férfi lennék ,és nem lenne évekig munkám ,tuti, hogy kukásnak is elmennék, aztán majd lesz valahogy, onnan még mindig lehet keresgélni egy jobbat...
Pakold össze a cuccait, vagy költözzetek külön egy időre. Nézd meg, el tudja-e magát tartani egyedül. Nem valószínű.
Köszönöm a válaszokat! Mindig reménykedtem, hogy "hátha" megváltozik, de egyszerűen semmi empátiás érzése nincs. Nagyon türelmes voltam Vele, nagyon sokszor segítettem is neki állásokra jelentkezni, évekig legyezgettem a hiúságát, bátorítottam, olyan is volt, hogy balhéztam, de már nem tudok tovább tolerálni. A Gyerkőcök nagyon szeretik (még kicsikék), de én már nem bírom tovább...
A végső döntést a saját jellemgyengeségem akadályozza, ugyanis szerintem társfüggő vagyok, és félek mindentől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!