Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkanélküli Apa vs. Dolgozó...

Munkanélküli Apa vs. Dolgozó Anya, két Gyerek. Mi lenne a legjobb megoldás? Olvass tovább

Figyelt kérdés
A történet: 5 éve vagyunk házasok, a férjem a magismerkedésünkkor még dolgozott... Majd megszűnt a munkahelye Született két picúr, 1,5 év korkülönbséggel. A férjem akkor már állástalan volt. A kicsi 17 hós korában Gyerekek be a bölcsibe, anya visza a gályára, mert valamiből élni kell, meg rezsit kell fizetni. Apa otthon VAN, nem dolgozik, de gyesre sem megy, mert munkát keres... és ez így megy már évek óta. Januárban betelt a pohár, azt mondtam, hogy ha nem megy el dolgozni, elválok... No akkor úgy nézett ki a dolog, mintha dolgozna, de nem. Amikor a válással jövök, fenyeget, hogy megöl, meg lehord mindenki előtt mindennek, azt mondja majd, hogy rossz anya vagyok, hogy a Gyerekeket ne én kapjam... Áprilisban létszámleépítés miatt elküldtek a munkahelyemről, amit imádtam. Most olyan munkát találtam, ami méltatlanul sz*r és keveset fizet, de DOLGOZOM, a férjem meg nem csinál semmit, csak alszik egész nap, éjjel meg számítógépezik... Nem akarom, hogy a Gyerekeim így nőjenek fel, és ezt lássák... Jönnek a számlák, és nem tudom befizetni... Mi lesz, ha kikötnek valamit (víz, villany) Hitelünk nincs, a ház az én nevemen van, mert én vettem még a házasságunk előtt... VÁLTOZTATNI akarok!!! (tudom, most mindenki a fejét fogja...és tudom, hogy megérdemlem a hülye sorsom, de a Gyermekeim nem érdemlik meg a rosszat!!!) Ezért szeretnék változtatni.
2011. máj. 10. 08:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Attól is nagyon félek, hogy a Kisfiam milyen apamodellt lát majd... nem akarom, hogy Ő is ilyen legyen!
2011. máj. 10. 09:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem indítsd el a válópert, közben járj nyitott szemmel, keress valakit, aki a tenyerén hordoz titeket.

Az én férjem azért veszekszik velem, hogy NE menjek dolgozni, mert nem akarja, én viszont szeretnék egy kis plusz pénzt. Meg a múltkor elütötte egy autó és ahelyett, hogy kórházba ment volna, bement dolgozni és lehúzta a 8 óràt. Jó ö is túlzásba viszi, de inkább ez minthogy el kelljen tartani. A lányunk legalább egy nagyon jó apamodellt lát.

Neked is egy ilyen férfira lenne szükséged.

Tarts ki egy kicsit még! Megváltozni nem fog ha évek óta ilyen.:(

2011. máj. 10. 09:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem apukat kuld a mamijahoz vissza tartsa el o a kicsi fiacskajat. Ha a gyerkocok bolcsiben vannak, neked meg igy is ugy is kell dogloznod azt a munkiat amit utalsz, akkor mi a fenenek tartod a ferjed. Kuld el a fenebe hidd el egyedul sokkal jobban jarsz mint vele. majd aztan lehet h talalsz magadnak egy normalis tarsat de nem szabad h egy ilyen alak csak hasznaljon. Batorsag es tudom h nehez, de hidd el a sajat magad erdekeben es a gyerkocok erdekeben el kell kuldened a ferjed. a fenyegeteseitol meg ne felj. fogadj egy jo ugyvedet, hidd el menni fog. bizz onmagadban.
2011. máj. 11. 07:48
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tényleg aranyosak vagytok, hogy nem bántotok, hanem inkább bátorítotok! Minden nap egy rémálom, folyton CSAK veszekszünk, és amikor a válás szóbakerül, azt mondja, hogy úgyis elintézi, hogy a gyerekek ne hozzám kerüljenek.... :S Tudom, hogy csak fenyeget... de félek, hogy tényleg kitalál valami aljasságot...
2011. máj. 12. 14:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ettől nem nagyon kell félned, hisz a bíroság annak itéli a gyerekeket aki el is tudja tartani,és gondoskodni tud róluk. Hát szerintem pénze nincs hogy lefizesse őket:) Másképp meg neked itélik mert keresőképes vagy. Szerintem.Igen őszintén én is undorítónak találom , hogy fenyegetőzőn csak hogy tovább üljön a babérjain.....
2011. máj. 13. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!