Adott egy anya, aki a 30 éves fiától elvárja, hogy ha megy valahova pár órára, szóljon neki, ha nyaral, hívja fel naponta, hogy tudja, nincs-e baj. Mi a véleményetek?
Erős anya fiú kapcsolat amit már a fiú kezd leoldozni magáról mert már jócskán férfiembör. Az anya meg fél, hogy elszakad tőle egyetlen fiacskája. Szerintem nincs semmi gond a kapcsolattartással csak nem kell túlozni a dolgokat.
TUDJA VALAKI A KAPOSVÁRI ZÁRDA UTCAI NŐI FÉRFI FODRÁSZAT SZÁMÁT?? NINCS A NETEN
És a fiúcska sem szakadt le anyuci szoknyájáról, mert, ha ez valóban zavarná őt, akkor már rég abbahagyta volna a beszámolást. Szóval nekik ez így jó.
Hát nem tudom én már 19éves komban is közöltem, hogy "majd jövök" és ennyi.
Szerintem se normális. én még csak 22 éves vagyok, van saját állásom, pénzem, amivel hozzájárulok a lakás fenntartáshoz... De hát lakást venni, vagy bérelni arra már pont nem elég ami van. És még én is úgy érzem, hogy nem kötelességem mindenről beszámolnom, sőt időnként zaklatásnak veszem, mikor édesanyám felhív.
Persze nálunk speciálisabb a helyzet, mert epilepsziás vagyok, ezért édesanyámba beleégett az aggódás.
De szerintem tényleg túlzásba viszed, főleg, ha anyagilag sem függ már tőled teljesen...
Ez annyira abszurdnak tűnik nekem, hogy föltételezném a kamukérdés veszélyét is. :P
Én 33 éves nő vagyok, férjjel, 2 gyerekkel, de ha elutazunk, én is felhívom minden nap anyukámat, hogy ne aggódjon (és fordítva, hogy én is tudjam, nála is minden rendben)
Ebben nem látok kivetnivalót, nekem pont az a fura, amikor szülő-gyerek napokig nem is tud egymásról (pedig nincsenek összeveszve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!