Adott egy anya, aki a 30 éves fiától elvárja, hogy ha megy valahova pár órára, szóljon neki, ha nyaral, hívja fel naponta, hogy tudja, nincs-e baj. Mi a véleményetek?
adott egy apa, aki a 30 éves fiától elvárja.........
veszekedés, a pasi részéről értetlenkedés, a végén úgyis visszakapják a kisfiukat....köszönöm ilyet soha többet
Nálunk is természetes,hogy megmondja hova megy.Pl.megyek a haverokkal stb.Ha elutaznak valahova,mindig szólnak,hogy megérkeztünk szerencsésen,vagy indulunk haza.Ez megnyugtat,hiszen sok a baleset.
De állandón beszámolni,ellenőrizni még egy fiatalabb gyereket sem szabad.
17:57
Ha együtt laktok, érthető a dolog. Ha szólsz, h kell valami a boltból, az is rendben van - főleg, h együtt laktok. Az, hogy a gyerek bejelenti-e vagy sem (felnőtt!), az ő dolga, ha nem jelenti be, nem szabad erőltetni szerintem. Ezt az "ekkora bűn" dolgot légyszi ne, ezt hallom folyton, feláll a hátamon a szőr tőle.
"nem akarja helyettetek élni"
De, akarja :(
A fiúnak valószínűleg nagyon is megfelelt a helyzet eddig, most h te jöttél kicsit csinálja, h neki ez terhes, de amúgy meg ha az lenne már 16 évesen leállította volna az anyját....
egy idő után azt veszed majd észre h a pasi az anyjával beszéli meg minden problémáját, tőle kér tanácsot.....
tapasztaltam köszönöm soha többet, amikor nászúton az volt az első dolga, h elrohant felhívni Aput, engem meg ott hagyott babásan egy idegen ország várótermében h részletesen elmesélhesse az utazást és ne zavarjam......az utána következő napokban is folyamatos jelentést kellett mondani, amíg én küldtem anyunak 3 sms-t, h megérkeztünk, jól vagyunk és minden rendben.....a szülővel való beteges kötődést nem lehet megoldani, csak szakítással, a pasi soha nem akarja majd felismerni, csak megutál, Te meg ha nem lépsz örökre a Mamma után következel majd........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!