Mi a véleményetek arról ha egy anya folyton megalázó helyzetbe hozza a felnőtt (25) éves fiát és annak feleségét?
A férjem este jön haza a munkahelyéről, dúl-fúl. Az ok. Anyuci meséli a munkatársaknak, hogy milyen vicces volt az, hogy ránk szabta az ajtót anno, mikor még együtt éltünk, én éppen khmm furulyáztam, és úgy megijedtünk, hogy lezúgtam az ágy másik oldalára. Továbbá mindíg paskolgatla a férjem arcát, hogy pici fiacskám (fonetikusan: püiiiichi fiachkááááám), ráadásul direkt mások előtt. Mikor leültünk vele erről beszélni, szó szerint kiröhögött minket. De az istenért sem hagyná abba. Ráadásul hasonló sztorikat is mesélget, egy csomó embernek, köztük a SZÜLEIMNEK is. Diszkréció nuku.
Valami ötlet, hogy hogyan állíthatnánk le?
Nyírjátok ki, akkor nem jár a szája többet....:)))
Döbbenet hogy milyen emberek vannak a saját bunkóságát is megmutatja hogy fűnek fának ezt meséli.
Beszéljetek vele ha nem megy meséljetek róla hasonló sztorikat(ti nyitottátok rá az ajtót szex közben)
Már kishíjján üvöltöttem vele, és nem fogja fel, hogy ez így nem működik. A férjem már ott tart, hogy átkéri magát egy másik műszakba, de ott más lenne a főnöke, az ittenivel meg eléggé jóban van.
Azért van egy műszakban az anyjával, hogy az ne tudjon engem az egyéb hülyeségeivel bántani.
Csábító kedves harmadik, nagyon csábító.
Csak ha lesüllyedek a szintjére, legyőz a rutinjával. Ennél többre tartom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!