Milyen bűnöket követhet el egy anya, hogy a felnőtt gyereke ne szívesen emlékezzen a gyerekkorára, ne tartsa őt jó anyának?
Kiskoromban folyton ütött-vert, szíjjal vagy fakanàllal, hogy ne az Ő keze fàjduljon meg
Együtt èlt apàmmal, aki mindkèt fèltestvèremet zaklatta " úgy", majd 11 èves koromban engem is
Apàm màr meghalt, mèg a temetèsère sem mentem el, de anyàmèra sem fogok, az biztos! Nèha hazalàtogatok, adok neki pènzt, igyekszem minèl kevesebb időt Vele tölteni- mèg mindig haragszom rà.
Az én anyám legalábbis aki annak nevezi magát amióta az eszemet tudom,egy agresszív alkoholista volt.Soha nem volt ott amikor a 4 lányának szüksége volt rá.Soha nem lehet megbocsájtani,hogy állandóan megvert ,megalázott minket,és ezért a nővérem öngyilkosságot követett el.
A nagyobbik húgom,hogy megvédje a legkisebb testvérünket az alkoholista anyám ütései előtt,védekezett,és megütötte.Erre ő feljelentette,hogy a húgom késsel támadt rá...Hónapokig tartó megalázások következtek.
Ma már csak 3-an vagyunk.A nővérem halott,a kis húgom mai napig orvoshoz jár...Pedig már rég felnőtt,családos emberek vagyunk...
Lassan 15 éve nem láttam az anyámat,és semmi nem hiányzik a viselkedéséből..Sőt ő maga sem hiányzik...Igaz fogalmam nincs,hogy él-e még,de ha igen akkor remélem,hogy teljesen egyedül van,és minden bűnért megfizet a,it valaha is okozott másoknak...
Én se megyek el anyám temetésére. Már kisgyerekkoromban elterveztem, hogy fogom megünnepelni a halálát. Ha jól számolom kb. 20-30 ezerből fog kijönni az ünnepség, amivel életem legnagyszerűbb eseményét fogom megünnepelni, azt, hogy végre eltávozott a földről a világ legaljasabb embere. Rendszeresen vert, megszégyenített és szexuálisan zaklatott (leszbikus volt, komolyan, nem kamu) engem és a húgomat. Mindezt persze letagadta, és játszotta a mintaanyát.
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!