Milyen bűnöket követhet el egy anya, hogy a felnőtt gyereke ne szívesen emlékezzen a gyerekkorára, ne tartsa őt jó anyának?
16:43-ez borzasztó!
hogy még ételre sem adott ki pénzt..:S
amúgy anyám velem se ül le most így 15 éves fejjel tanulni,jóformán senki,csoda hogy átmegyek. amúgy nincsenek tanulási gondjaim!!!
Én ismerem anyu jó és rossz oldalát is. Nem akarok rá hasonlítani. Nagyon anyagias ember, és egyszerűen megaláz, ha nem azt teljesítem amit ő anno. Szerintem azt akarja kiélni rajtam, amit neki nem lehetett valami oknál fogva és ez borzasztó frusztráló érzés. Sok mindent lenéz, amit én értéknek tartok, de lassan megtanultunk együtt élni.
Olyan szempontból viszont szuper anya, míg kicsi voltam mindig olvasott nekem mesét, rengeteget tanult velem. Sőt még mai napig is segít amiben tud tanulás szempontjából, de ez a munkájából adódik, mert tanár.
Minden körülményt úgymond biztosított nekem, szép ruháim voltak/vannak, mindig volt mit ennem, tanulásban segített. De a szó szerinti szeretet nem kaptam meg tőle, például sosem játszott velem, inkább mindig olvasott, én ezt hiányolom belőle.
Ő nem követett el semmit ami miatt ne akarnám látni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!