Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek? A ferjem...

Mi a velemenyetek? A ferjem kulfoldon van. Rajottem hogy regisztralt jo nehany ottani tarskeresore. Ezt megbeszeltuk mar, mindenhonnan torolte magat.

Figyelt kérdés

Ugy erzem most megint regisztralt valahova,mert facen rakeresett egy ket holgyte. Az egyik valami swingeres, a masik egy magyar holgy.

Mit tegyek? Ha rakerdezek,ugy se mondja meg

Irjak a magyar holgynek, kerdezzem meg hogy regisztralva van e valahol? Bar nem hiszem hogy elmondana.

Vagy kerdezzem meg hogy regisztralt e valahol,es ha azt mondja hogy nem,akkor megkerem mutassa meg az eloumenyeket.

Vagy hagyjam az egeszet?

2012. okt. 30. 09:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
És konkrétan mit beszéltetek meg a férjeddel? Az, hogy törölte magát, még nem jelenti azt, hogy nem k.fél félre, illetve, hogy nem ez a szándéka. Elég egyértelmű, hogy vagy új párt keres helyetted, vagy kalandokat. A magyar hölgyet felesleges faggatnod. Azt kellene inkább eldöntened, elfogadod-e, hogy a férjed viszonyokat folytat - vagy erre vágyik. A helyedben nem lennének illúzióim, hogy mégsem akar kint külföldön félrelépni.
2012. okt. 30. 11:03
 12/25 A kérdező kommentje:

Elmondta miert reggisztralt.Mondjuk senki nem irt vissza neki.

Azt mondtam neki hogy elobb utobb minden kiderul,en meg altalaban ki is deritem. Ha meg egyszer eszreveszem,akkor koztunk ennyi volt.

2012. okt. 30. 11:30
 13/25 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

ha van egy kis esze a férjednek és persze ha nem akar lebukni akkor törli mindig az előzményeket.

ne kérd hanem te csak úgy semmi szó nélkül nézd meg.így hátha nem lesz ideje törölni.

2012. okt. 30. 11:40
 14/25 anonim ***** válasza:

Van egy ilyen férfi tipus. Sajnos én is tapasztaltam és mástól is hallottam ilyen férfiól. Az ilyenekben ez benne van, először neten ismerkednek, majd élőben is. Én 2 évig tűrtem, hogy neten ismerkedik a párom, nem tudtam róla, hogy élőben is megtenném, ezért viseltem el, de sokat veszekedtem vele ezért, majd végül engem tett ki, amiért folyton lebuktattam. De ismerek olyat, akiknek gyerekei voltak, a férj rendszeresen ismerkedett neten, majd kiderült, hogy élőben is csalja a feleségét. Válás lett a vége.

Sajnálom, hogy te is egy ilyen férfit fogtál ki. Sajnos ezek nem változnak. Egy normális ember alapból nem regisztrál ilyen oldalakra.

Nehéz dolog, de ennek jó vége nem lesz. Akkor jársz a legjobban, ha még most lépsz, elválsz.

2012. okt. 30. 11:47
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

14-es vagyok. Ugyanezt átéltem. Az én párom is törölte magát annak idején, csak, hogy ne legyen hiszti a részemről. De persze újraregisztrált. Én is írtam annak idején pár nőnek, beléptem az emailjébe, persze nem az elején, az elején teljesen véletlenül bukott le. majd másodszor kb fél évre rá bukott le, onnan meg már folyton figyeltem, de ez szerintem érthető volt a részemről.

Figyelheted te is, kutakodhatsz, de ettől nem lesz jobb, nem fog változni, csak magadat idegesíted, kikészülsz teljesen.

2012. okt. 30. 11:52
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem írt neki vissza senki? És ezt te beveszed? Itt nem az a lényeg hogy ki a nő, hanem az hogy a férjed másik nő után kutat. És fog is találni magának mert akar. A ti kapcsolatotoknak annyi már, hacsak nem tűrsz mint ahogy sok sok ember teszi.
2012. okt. 30. 12:39
 17/25 A kérdező kommentje:

Nekunk is vannak gyerekeink,most lesz harmadik.

En nem tudom megnezni az elozmenyeket,kulfoldon van.

Most nem tudom meg mit tegyek.

Szerintem meg ma megkerem hogy mutassa meg az elozmenyeket.

2012. okt. 30. 12:39
 18/25 A kérdező kommentje:
Onnan tudom hogy nem irt vissza senki,hogy be tudtam lepni minden egyes oldalara,ahova regisztralt.
2012. okt. 30. 12:40
 19/25 anonim ***** válasza:
Hogy mutassa meg, ha külföldön van? Messziről jött ember azt mond amit akar...
2012. okt. 30. 13:10
 20/25 anonim ***** válasza:

ezt én se értem hogy mutassa meg az előzményeket ha külföldön van?

esetleg nem laptopja van mert akkor semmi gond,haza jön és visszanézed.

2012. okt. 30. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!