Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek? A ferjem...

Mi a velemenyetek? A ferjem kulfoldon van. Rajottem hogy regisztralt jo nehany ottani tarskeresore. Ezt megbeszeltuk mar, mindenhonnan torolte magat.

Figyelt kérdés

Ugy erzem most megint regisztralt valahova,mert facen rakeresett egy ket holgyte. Az egyik valami swingeres, a masik egy magyar holgy.

Mit tegyek? Ha rakerdezek,ugy se mondja meg

Irjak a magyar holgynek, kerdezzem meg hogy regisztralva van e valahol? Bar nem hiszem hogy elmondana.

Vagy kerdezzem meg hogy regisztralt e valahol,es ha azt mondja hogy nem,akkor megkerem mutassa meg az eloumenyeket.

Vagy hagyjam az egeszet?

2012. okt. 30. 09:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ki lehet törölni sorokat az előzményekből, az nem megbízható.
2012. okt. 30. 13:31
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Te nem tudod egy férfi helyébe képzelni magad...

Nem lehet kapcsolat, de legfőképpen szex nélkül kibírni hónapokig, de ezt a nők nem érthetik.

2012. okt. 30. 15:09
 23/25 anonim ***** válasza:
18%

Hogyne értenék már. Amikor nők vannak a férjük nélkül hónapokig, akkor szinte mindegyikük szerez magának szexpartnert. El ne hidd már azt a sok zagyvaságot, amiket összehordanak itt, hogy a férfiak így,úgy, amúgy!

Én láttam, mit művelnek a nők, amikor nincsenek szem előtt és elhiheted, hogy semmivel nem jobbak, mint a férfiak4 Az egyetlen különbség az, hogy nekik társkereső oldal nélkül is könnyű szexpartnert találni, plusz mesteriek a hazudozásban.

Olyan nőt is ismerek, akinek a férje kamionos, ő is minden férfiismerősének megvolt már.

Nehogy bevedd már ezt a dumát, hogy mindig a férfiak a csalfák, a nők pedig a szende kis áldozatok!

2012. okt. 30. 15:25
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

húha uraim!!!

azért ennyire nem kell általánosítani!én se tettem!nem minden férfi csalfa,de a nők sem.meg van mindkét nemnél a félre lépő réteg.

speciel nekem is távol dolgozik a férjem de nekem eszembe se jutott volna soha hogy megcsaljam!!!és neki sem.legalábbis soha nem adott okot arra hogy gyanakodjak rá!!!

2012. okt. 30. 16:29
 25/25 harleynagyi ***** válasza:
avan tavoll van toled es unatkozik es a ferfdiaknak nagyon sokat szamit az egojuknak hogy nagyokat loditsanak hiszen az internet ebbe nagy elonyt ad szamukra . Deritsd ki hogy talalkozik-e veluk vagy csak a nagy levelezes megy . Viszont En irnak a holgynek kozolve hogy a a ferjd nos , mert lehet nemtudja ha utana is irogat a ferjednek akor az van hogy a No sem kulomb ... Sajnos ezek a tars kereso oldalak lehetoseget adnak a ferfiaknak/noknek a fantaziahoz.
2012. nov. 19. 03:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!