Beszégettem a szüleimmel az álláskeresésről, és a következő volt a beszélgetés dióhéjban, mi a véleményetek?
Egy ideális világban ez így lenne, ám nem abban élünk. Sajnos ha rá vagytok szorulva (mivel a szüleiddel laksz, és dolgozó korban vagy, te is felelős vagy a közös háztartásért) akkor úgy gondolom, el kell olyat is vállalnod amit esetleg mégsem szeretsz, hogy ne haljatok éhen. Ha viszont nincsenek anyagi gondjaitok akkor persze belefér szerintem is, hogy tovább keresel egy jobb állást.
Azt azért tartsd észben, hogy a mai magyar viszonyok szerint ilyet elég nehéz találni, szóval lehet hogy amúgy is lejjebb kéne adnod, különben még jó sokáig nem lesz semmi, ha lesz egyáltalán...
Nagyon nagyon kevés ember mondhatja el hogy a munkája a hobbija is és szereti is a munkáját.
Ha mindent figyelembe vennénk amiről te beszélsz akkor még többen nem dolgoznának.
Én azt szoktam mondani, hogy amíg engem eltartanak addig ne legyenek olyan extra kívánságaim hogy szeressem a munkát, meg közel legyen.
Én sem szeretem a munkámat. Én minden áldott nap gyalog megyek esőben, hóban a melóhelyemre oda vissza 1 órát gyalogolok. De megyek, és csinálom mert legalább dolgozom. Majd ha lesz jobb akkor válogathatok..
A szüleidnek igazuk van. Hacsak nem vagy gazdag hogy megengedhesd magadnak az ilyen kívánságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!