A párommal csak néhány nap mulva tudok találkozni. De már nagyon hiányzik. Mit tegyek? Nagyon rossz.
nem...
megbeszéltük hogy ritkitjuk a talikat...hogy ne unjunk 1másra. és találkozzunk 7végén. De ő már most hiányzik nekem... de nem akarom felkeresni. de lehet hogy én nem is hiányzom neki:(
foglald le magad hogy ne gondolj rá :S Bár ez necces a nők több dologra tudnak figyelni egyszerre.
Olvass tanulgass, ismerkedj új barátokkal stb járj el a barátaiddal hisz nem csak a szerelem létezik. Sok sikert
"megbeszéltük hogy ritkitjuk a talikat...hogy ne unjunk 1másra. "
gondlom nem vagytok túl idősek. Nekem erről a ráunsz dologról az a véleményem, hogy ha megunjátok egymást mert sokat találkoztok akkor az előbb utóbb úgyis kiütne a kapcsolaton, tehát jobb előbb megtudni, hogy ráuntok-e egymásra, mint utóbb mondjuk összeköltözés után. Én 17 évesen jöttem össze a párommal, minden nap találkoztunk, eltelt 4 év de a mai napig nem "unom" pedig sosem szüneteltettük a kapcsolatunkat. Szóval ez egy hülyeség már bocs...
Amúgy mi jelenleg 3 hét múlva találkozunk addig nekem vizsgaidőszak van. De kibírom. Tanulok, olvasok, sétálok, zenét hallgatok, netezek, filmezek, elfoglalom magam. Nem igaz, hogy nem lehet kibírni. (egyébként 2 éve élünk távkapcsolatban, nem csak úgy mondom...)
Amúgy ha nem "kényszerből" nem találoztok akkor nem értem mi akadálya van, hogy felkeresd: "Szia Drágám eljöttem mert hiányoztál."-csak nem fog besértődni.
Ne kreálj problémát ott ahol nincs!:)
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!