Igaz az ha egy férfi "megszerez" egy nőt akkor már nem hivja annyit telefonon ha nem tudnak találkozni? Csak addig mig meg nem szerezte
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 18:03
1/11 anonim válasza:
Attól függ. Én direkt azt figyelem a rám hajtó srácoknál, hogy hogyan viselkednek más nőkkel - mert az oké, hogy velem kedves, hiszen meg akar kapni, de másokkal is az? Ha igen, akkor jó eséllyel velem is kedves marad akkor is, mikor a szerelem már nem lángol annyira hevesen.
2/11 tetro válasza:
Igen, ez a 20 férfi törvény közül az egyik...
4/11 anonim válasza:
Így szoktuk csinálni, mert tudjuk hogy a Nő van olyan naív, hogy elhiszi érdeklődünk iránta, közbe meg teljesen átlagosan kezeljük.
20/F
5/11 anonim válasza:
Igen, a skalpvadász típus. Addig izgatja, míg sikerül a terve, aztán esetleg el is hajtja a lányt, de a naptárába beír egy újabb keresztet.
6/11 anonim válasza:
Vannak értelmes férfiak is,csak sajnos kevesen,mert az értelmes emberekből mindig kevesebb van sajnos.Aki ér valamit,az nem viselkedik így.
7/11 anonim válasza:
Na,most igazán feldobódtam a válaszoktól..
8/11 anonim válasza:
Nálam is így volt.De én a végén visszautasítottam :DDD
9/11 anonim válasza:
igen, és pont ez a legjobb időszak egy viszonyban. engem is csak addig érdekel egy férfi, ameddig nem érzem a zsebemben. ha már igen, akkor lehet, h le sem fekszem vele, hanem elmúlik a lelkesedés, és onnantól nem veszem fel neki a telefont.
ha azt szeretnéd, hogy ne csak papírzsepi legyél neki, akkor húzd az agyát legalább 2-3 hónapig. ha ezek után is teper, akkor esélyes, h nem lesz ősparaszt. ha hamarabb lelécel, akkor az a fickó annyit is ért.
10/11 anonim válasza:
Hát igen, elkényelmesednek. Aztán meg csodálkoznak, hogy miért vannak hülyítve. Mert igazából arra buknak. Ha nincsenek hülyítve, akkor unatkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!