Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljem le a férjemet...

Hogyan beszéljem le a férjemet arról, hogy a volt feleségét és a gyerekeit hozzánk költöztesse néhány hónapra?

Figyelt kérdés
Az ex és az élettársa szakítottak és mivel se munkája se családja, az utcára kerülne. A férjem kitalálta, hogy költözzön hozzánk amíg elrendeződik a helyzet. Én ezt nagyon nem tartom jó ötletnek és nem akarom.
2013. jan. 17. 13:30
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
83%
Én azt mondanám, a gyerekek jöhetnek, de a nő nem, ilyesmi semmi jót nem szül. A mindenkinek meg kell értenie. Na akarjon valaki háremet tartani.
2013. jan. 17. 13:34
 2/42 anonim ***** válasza:
91%

attól függ, hogy a gyermekek közösek-e. de én valószínű azt tenném, hogy a gyermekek jöhetnek, de az exe menjen egy barátnőhöz vagy nem tudom. ha még egy hétről lenne szó..de hónapokról??? nem, én nem mennék bele. tuti rámenne a kapcsolatunk, és az ilyenek szoktak "még egy picit tovább" maradni mindig, mire észbekapsz, te leszel megkérve, hogy húzz el onnan .

25, N

2013. jan. 17. 13:36
 3/42 anonim ***** válasza:
89%
Jézusom. Ez egy abszurd ötlet. Ugyanakkor nézzük a jó oldalát,valószinüleg jó apa,hogy aggódik a gyereke sorsáért . Viszont nőként én sem viselném el,hogy az exfeleséggel mint egy nagy bvoldog család éljünk . A gyereket természetes,hogy az apjához kell költöztetni de a feleség találjon ki valamit ,ha már ilyen nagyon okos volt,hogy nem dolgozik .. Esetleg munkát keresni segítenék ( ha van ismerősöm,aki tud üresedést,stb )
2013. jan. 17. 13:37
 4/42 anonim ***** válasza:
86%
Gyerekek jöhetnek anyuka meg mehet a szüleihez. Biztos, hogy nem engedném a lakásomba beköltöztetni más nőt.
2013. jan. 17. 13:41
 5/42 anonim ***** válasza:
88%
második vagyok. azért megnézném, milyen pöszén nézne a férjed, ha te akarnád az exedet pár hónapra odaköltöztetni hozzátok.
2013. jan. 17. 13:44
 6/42 anonim ***** válasza:
24%
Én meg azt mondom, hogy akár ex, akár más, valóban segítsétek, addig mig nem talál lakhatást, arról már ne is beszéljünk, hogy gondolom vannak gyerek és az akinek a gyereke másik szülője, kutya kötelessége segíteni.. Akár tetszik az uj feleségnek, akár nem.
2013. jan. 17. 13:47
 7/42 anonim ***** válasza:
60%

Ez abszurd....

A gyerekek közösek??Ha közös gyerekek akkor ök ok.De az ex nem!!

Szülei az exnek???Barátnö?Olcsó szállás??Ez már nem a te gondod.Keressen munkát magának.

Hány évesek a gyerekek??

2013. jan. 17. 13:47
 8/42 anonim ***** válasza:
79%
Ez mát több, mint segítség lenne. Elképzelhetetlen állapot, hogy a volt feleség odaköltözzön. Egy nő egyedül is feltalálja magát. Ne akarjon a volt férjének a nyakára ülni. A gyerekeket befogadnám, mert szerencsétlen áldozatok lennének.
2013. jan. 17. 13:51
 9/42 anonim ***** válasza:
67%

Én úgy vagyok vele hogy az ex is ember.

Amennyiben nem habzó szájjal váltak el, ennyit meg lehet tenni egy másik emberért.

Ha szobakonyhás lakásban laktok nem túl szerencsés, de ha akad hely, nyugodtan el lehetne szállásolni az exet egy kis zugba.

Tulajdonképpen anyám exférje is nálunk, a tetőtérben lakott egy pár évig amikor nem tudott hova menni.

Senki nem kezdett ki senkivel, senki nem volt útban a másiknak, ex nem fagyott sz@rrá, a tesóim közelében volt az apjuk egy kicsit, apám kapott egy kis segítséget a ház körül, és senki sem sérült lelkileg.

De ezt csak tényleg felnőtt, érett lelkivilágú emberekkel lehet eljátszani.

Egy gyenge láncszem káoszt tud okozni.

2013. jan. 17. 13:53
 10/42 anonim ***** válasza:
63%

A gyerekei jöhetnének, de az ex nem. Nem lenne az utcán, mert van hajléktalanszálló is, ill. nappali melegedő nekik.

Meg kell értenie, hogy ti nem tartoztok egy felnőtt nőért felelősséggel, aki neked ráadásul idegen.

2013. jan. 17. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!