Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljem le a férjemet...

Hogyan beszéljem le a férjemet arról, hogy a volt feleségét és a gyerekeit hozzánk költöztesse néhány hónapra?

Figyelt kérdés
Az ex és az élettársa szakítottak és mivel se munkája se családja, az utcára kerülne. A férjem kitalálta, hogy költözzön hozzánk amíg elrendeződik a helyzet. Én ezt nagyon nem tartom jó ötletnek és nem akarom.
2013. jan. 17. 13:30
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
79%

aztán lesz a néhány hónapból egy év, és így tovább

az ex jól érzi majd magát, téged fog ugráltatni, kioktatni, talán még be is próbálkozik a férjednél

megmondanám a férjemnek, hogy a gyerekeit szívesen látom, de szó se lehet róla, hogy ide jöjjön a nő

téma lezárva :D

2013. jan. 17. 13:53
 12/42 anonim ***** válasza:
77%
Úristen, ennek még a gondolatát sem viselném el, nemhogy belemenjek!! Ez rohadtul nem ok, és akármilyen szent keresztény szeretet, ha ilyet akarna az én párom csinálni, akkor eldönthetné, hogy vagy én maradok vagy az ex jön. Ha közösek a gyerekek, akkor azok jöhetnek, de az ex keressen más megoldást. Elég nagylány lehet már, hogy megoldja az életét, pláne, ha a gyerekeit is meg akarja tartani. Ha se munkája, csak két gyereke, akkor gondolom, az élettárs is megunhatta, hogy ő szponzorálja más családját. Bele ne menj, mert az életben meg nem szabadultok tőle.
2013. jan. 17. 13:54
 13/42 anonim ***** válasza:
76%
Most lehet le leszek pontozva.. De nálunk is előfordult egy hasonló sztori, anyukám majdnem szívinfarktust kapott :D Albérletet váltottak, volt 1 hónap, amikor nem tudtak volna hova menni, csak négy faluval arrébb az ex szüleihez, ami két órával korábbi felkeléssel lett volna megoldott. Mikor mondta hogy mi a helyzet, a kisfiú addig legyen itt, akkor a párom mondta reflexből, hogy gyere te is. Majd rám néztek mindketten, mintha most nyúzták volna meg a kutyámat. Nekem sem volt vele gondom pedig. Lehet sokaknak bizarr, de ez a viszonytól függ. Soha nem voltam rá féltékeny, mindig el tudtunk normálisan beszélgetni. Eltelt hamar az az egy hónap. Hozzátartozik, hogy a húgom is lakott már nálunk 3 hónapot. Nekem ez semmiben nem volt más. A családtagoknak normális hogy segítünk.
2013. jan. 17. 13:54
 14/42 anonim ***** válasza:
45%
De ha köztetek nincs jó kapcsolat, akkor a gyerekeket azért legalább alap hogy befogadjátok
2013. jan. 17. 13:55
 15/42 anonim ***** válasza:
36%
Ez nálam válóok lenne, ha nem tudnám lebeszélni róla a férjemet.
2013. jan. 17. 13:58
 16/42 anonim ***** válasza:
11%
Mármint arról lebeszélni, hogy az ex is hozzánnk költözzön.
2013. jan. 17. 13:58
 17/42 anonim ***** válasza:
71%

Egyfelől jóban vagyok a párom exével, néha beszélgetünk, másfelől kiverne a hideg veríték, ha odaköltözne hozzánk. Nem, ebbe nem mennék bele, az ő élete, nem hiszem el, hogy egyetlen barátja/rokona sincs, aki befogadhatná, kizárólag az exférje új családjára tudna támaszkodni.

Néhány NAPról lehetne szó maximum, tehát pl. ha este tízkor a pasija megverte és kizárta az utcára gyerekestül, és becsöngetne hozzánk, akkor tuti nem vágnám rá az ajtót, hanem megágyaznék nekik a nappaliban, de hogy hónapokra beköltözzön, na az nem!

2013. jan. 17. 14:02
 18/42 anonim ***** válasza:
52%
Kérdezö nem válszolsz nekünk???
2013. jan. 17. 14:02
 19/42 anonim ***** válasza:
76%
Inkább anyagilag segíteném a volt feleséget, de ne költözzön oda. Ezt úgy értem, hogy menjen a szüleihez,barátnőhöz és esetleg kap egy kis támogatást tőlünk, de nem költözhetne oda. Úgyis fog jönni anélkül is, hiszen a gyerekeit látni akarja és akárhogy is vesszük a viszonyotokat, akkor is a gyerekek anyukája és kutya nehéz lehet neki a gyerekei nélkül és ilyen kiszolgáltatott és utált helyzetben. Bőven elég lesz neked az a találkozás is. Nem kell még más tangájának a mosásást is bevállalnod...
2013. jan. 17. 14:05
 20/42 anonim ***** válasza:
22%

Előző, azt hiszed a gyk-n kívül semmi más nem létezik? :D

De ha nem válaszol, akkor sincs semmi. Nem kötelező. Van aki csak elolvassa a válaszokat, minden komment nélkül. Az is rendjén van, ha neki úgy tetszik.

2013. jan. 17. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!