Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljem le a férjemet...

Hogyan beszéljem le a férjemet arról, hogy a volt feleségét és a gyerekeit hozzánk költöztesse néhány hónapra?

Figyelt kérdés
Az ex és az élettársa szakítottak és mivel se munkája se családja, az utcára kerülne. A férjem kitalálta, hogy költözzön hozzánk amíg elrendeződik a helyzet. Én ezt nagyon nem tartom jó ötletnek és nem akarom.
2013. jan. 17. 13:30
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
82%

Én is inkább pénzt adnék neki, mint hogy oda költözzön. Nem fogod tudni kitenni, és egy idő után nagyon zavarni kezd, hogy nem magadra, hanem számodra, és a férjed számára is idegen emberekre költöd a fizetésedet. Mert ha beköltöznek, ti fogjátok etetni a nőt is, a babát is meg a két másik kölykét is. Mert nem teheted meg hogy ők nem esznek míg ti vacsoráztok pl. Meg egyéb költség, ovi, ruha, anyámkinyja... És a nő hülye lesz elköltözni, hiszen itt mégiscsak megvan mindene alaphangon.

De ha a férjed úgy érzi hogy valamivel tartozik az exnek, akkor adjatok pénzt albira mondjuk 2-3 hónapig, aztán vége. A közös gyereküket úgyis ti nevelitek, szóval az anyja felé ennél többel szerintem nem tartoztok.

Ha a férjed meg annyira bamba, hogy ragaszkodik hogy beköltözzenek, akkor én szerintem 2 hétig bírnám, és elmennék, aztán a férjem oldja meg ahogy akarja. Nem írtad, nektek van-e közös gyereketek, de ha jól érzem nincs. Aztán várnék kb fél évet, hogy elpaterolja-e a volt nőjét, vagy hagyja hogy csacsizzon rajta, és utána elválnék. Sosem kedveltem az olyan férfiakat, akik ennyire bambák. A segítség és a kihasználás között van különbség.

Van az a mondás, hogy minden vendég 3 napig untig elég. És szerintem ez igaz. És a probléma itt az, hogy beláthatatlan ideig nem fog elmenni. ez biztos. nem csak arról van szó, hogy csőtörés volt és 2-3 hét amíg felújítják a lakását... Mert annyi időre jogos lenne a férjed felvetése, és szemétség lenne nem beengedni.

mellesleg, nem tudod miért szakítottak? Csak nem az ex dobta ki a férjedet mert összejött egy másik hapsival?

2013. jan. 17. 15:55
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
tehát a többi gyerek, akik vannak a nőnek, az nem közös a férjeddel?
2013. jan. 17. 16:05
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

I`gy semmi képpen sem.Valamilyen szinten magának köszönheti.

Ha a közös gyereket az apának ítélték annak is oka van.

hol vannak az apukák???

Kérjen segítséget anyaotthonban,a hivatalban.Szülöktöl,barátoktól ha vannak.

2013. jan. 17. 16:14
 34/42 anonim ***** válasza:
59%
Én már az első hétvègén győzedelmi tort ülnék a konc felett....hozzám ne jőjjenek az ex ek mert felkerülnek a listámra és X kerül a nevük mögé.
2013. jan. 17. 16:17
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem a nő gyermekei nem a férjedtől vannak.Ebbe semmiképpen sem mennék bele.Kizárt dolog.
2013. jan. 17. 16:36
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Hú de dúrva!

Amikor a kérdést olvastam el, még vacilláltam rajta, hogy nehezemre esne, de talán egye fene (néhány napra és nem hónapra).

De miután a kiegészítésben fény derült rá, hogy egy élősködő perszóna, na így semmi esetre sem!

2013. jan. 17. 18:27
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Á, bele ne menj!

Látszik, hogy egy élősködő, "büdös neki a munka" típus! Az életben meg nem szabadulnál tőle, hiszen gondolj bele: szüli megint a semmire a gyereket, és a gyesre alapoz (még csak nem is a gyedre), ami hideg vízre sem elég 4 embernek (ő meg a 3 gyereke), nemhogy albérletre. Se hozzá, se a két gyerekéhez semmi közötök, a férjed meg ne a családotok rovására jótékonykodjon! A közös gyereküket is ti nevelitek, igazán szép, felelősségteljes anya (most függetlenül attól, hogy ti hogy nevelitek a kicsit)lehet...Gondoltom, kapásból rámászna a férjedre is, csak hogy elszeresse, hogy legyen, aki eltartja. Nézzetek el a probléma felett, ez tényleg nem a ti gondotok. Nem a férjedé, a tied meg pláne nem.

2013. jan. 18. 07:35
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Ha odaengeded terhesen és a baba oda születik, az életben nem szabadulsz meg tőlük!!! 3 évig tuti nem, mert munkahelyre gondolom nem várják vissza.

Aztán mivel neki vannak gyerekei, ő lesz a felsőbbrendű, akit kímélni kell, figyelembe venni mindig, tolerálni, tekintettel lenni, így az ő igényei szerint fog alakulni az életetek. Egyszer csak azon kapod magad, hogy te vagy útban a nagy családi idill (apa-anya-gyerekek) kellős közepén.

2013. jan. 18. 11:39
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Most kell erősnek lenned és nem beengedni őket, különben soha nem szabadultok meg tőlük. Menjen anyaotthonba, vagy ahova akar. A gyerekek nem közösek, ha közösek lennének, és elférnének, befogadnám őket kb 2 hétre max.
2013. jan. 18. 17:22
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Na mi újság??Mi történt?Hogyan döntöttetek??
2013. jan. 18. 20:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!