Hogyan beszéljem le a férjemet arról, hogy a volt feleségét és a gyerekeit hozzánk költöztesse néhány hónapra?
Én is inkább pénzt adnék neki, mint hogy oda költözzön. Nem fogod tudni kitenni, és egy idő után nagyon zavarni kezd, hogy nem magadra, hanem számodra, és a férjed számára is idegen emberekre költöd a fizetésedet. Mert ha beköltöznek, ti fogjátok etetni a nőt is, a babát is meg a két másik kölykét is. Mert nem teheted meg hogy ők nem esznek míg ti vacsoráztok pl. Meg egyéb költség, ovi, ruha, anyámkinyja... És a nő hülye lesz elköltözni, hiszen itt mégiscsak megvan mindene alaphangon.
De ha a férjed úgy érzi hogy valamivel tartozik az exnek, akkor adjatok pénzt albira mondjuk 2-3 hónapig, aztán vége. A közös gyereküket úgyis ti nevelitek, szóval az anyja felé ennél többel szerintem nem tartoztok.
Ha a férjed meg annyira bamba, hogy ragaszkodik hogy beköltözzenek, akkor én szerintem 2 hétig bírnám, és elmennék, aztán a férjem oldja meg ahogy akarja. Nem írtad, nektek van-e közös gyereketek, de ha jól érzem nincs. Aztán várnék kb fél évet, hogy elpaterolja-e a volt nőjét, vagy hagyja hogy csacsizzon rajta, és utána elválnék. Sosem kedveltem az olyan férfiakat, akik ennyire bambák. A segítség és a kihasználás között van különbség.
Van az a mondás, hogy minden vendég 3 napig untig elég. És szerintem ez igaz. És a probléma itt az, hogy beláthatatlan ideig nem fog elmenni. ez biztos. nem csak arról van szó, hogy csőtörés volt és 2-3 hét amíg felújítják a lakását... Mert annyi időre jogos lenne a férjed felvetése, és szemétség lenne nem beengedni.
mellesleg, nem tudod miért szakítottak? Csak nem az ex dobta ki a férjedet mert összejött egy másik hapsival?
I`gy semmi képpen sem.Valamilyen szinten magának köszönheti.
Ha a közös gyereket az apának ítélték annak is oka van.
hol vannak az apukák???
Kérjen segítséget anyaotthonban,a hivatalban.Szülöktöl,barátoktól ha vannak.
Hú de dúrva!
Amikor a kérdést olvastam el, még vacilláltam rajta, hogy nehezemre esne, de talán egye fene (néhány napra és nem hónapra).
De miután a kiegészítésben fény derült rá, hogy egy élősködő perszóna, na így semmi esetre sem!
Á, bele ne menj!
Látszik, hogy egy élősködő, "büdös neki a munka" típus! Az életben meg nem szabadulnál tőle, hiszen gondolj bele: szüli megint a semmire a gyereket, és a gyesre alapoz (még csak nem is a gyedre), ami hideg vízre sem elég 4 embernek (ő meg a 3 gyereke), nemhogy albérletre. Se hozzá, se a két gyerekéhez semmi közötök, a férjed meg ne a családotok rovására jótékonykodjon! A közös gyereküket is ti nevelitek, igazán szép, felelősségteljes anya (most függetlenül attól, hogy ti hogy nevelitek a kicsit)lehet...Gondoltom, kapásból rámászna a férjedre is, csak hogy elszeresse, hogy legyen, aki eltartja. Nézzetek el a probléma felett, ez tényleg nem a ti gondotok. Nem a férjedé, a tied meg pláne nem.
Ha odaengeded terhesen és a baba oda születik, az életben nem szabadulsz meg tőlük!!! 3 évig tuti nem, mert munkahelyre gondolom nem várják vissza.
Aztán mivel neki vannak gyerekei, ő lesz a felsőbbrendű, akit kímélni kell, figyelembe venni mindig, tolerálni, tekintettel lenni, így az ő igényei szerint fog alakulni az életetek. Egyszer csak azon kapod magad, hogy te vagy útban a nagy családi idill (apa-anya-gyerekek) kellős közepén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!