Hogyan beszéljem le a férjemet arról, hogy a volt feleségét és a gyerekeit hozzánk költöztesse néhány hónapra?
13 vagyok. Tudtam, hogy le leszek pontozva :)
Csak nem értem miért mondja bárki, hogy ez nem normális dolog? Mitől féltek, hogy éjjel begyógyszerez titeket is és a gyereket is és egymásra másznak? Vagy mi?
Mint írtam ehhez kell egy normális viszony. Ha az ex még mindig vissza akarja kapni a férfit, vagy a férfi szerelmes még mindig a régibe, esetleg az új nő túlzottan féltékeny akkor nem jó megoldás. Ellenkező esetben, mi a gond vele? Nem az a család lényege, hogy segít?
Nálunk egy hónap volt ez az időszak, hamar elment, jókat beszélgettünk, kicsit jobban megfigyeltük a másik milyen praktikákat alkalmaz a kicsi körül. Szórakozásként fogtuk fel, nyilván nem akartuk így leélni az életünket. De elég hosszú egy emberi élet ahhoz, hogy ne lehessen megtapasztalni nem átlagos dolgokat is.
9-es vagyok, látod, mi vagyunk a hülyék :D
Nem hiába hangoztatja mindenki hogy itt eléggé labilis emberek szoktak járni :)
Hű, mennyi válasz! Köszönöm mindenkinek!
Válaszolok én is, csak közben főzök.
Én attól tartok a legjobban, hogy az ex mindenre hajlandó azért, hogy valaki eltartsa. Valószínűleg egy kis féltékenység is lehet bennem, de inkább félelem, mert az a nő tényleg nem normális.
A közös kislányukat a férjemnek ítélte a bíróság, együtt neveljük 3 éve, most 6 éves.
Az exnek van egy 10 éves és egy 3 éves fia és megint terhes (munkakeresés kilőve). Azt mondja, hogy amint megint kap gyest el tud költözni albérletbe, de én attól tartok, hogy akkor majd lesz valami kifogás és marad (egy csecsemővel én sem tudnám utcára tenni). Az a baj, hogy a férjem már-már túlságosan is jólelkű és félek, hogy nem fog tudni nemet mondani, akkor meg majd én leszek a kegyetlen dög, aki nem segít a szegény rászorulónak.
"Ha közös gyerekek akkor ök ok.De az ex nem!! "
A gyerekeknek két szülője van-és az egyik az ex, és aki elvált emberrel kezd, az kalkulálja bele ezt az "apró" nüanszot:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!