Titeket segítenek, támogatnak a szüleitek? Hány évesek? Hogyan, miven segítenek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 03:34
11/15 anonim válasza:
45 évesek.Anyagilag számíthatok rájuk,de azt se mindig,viszont ha lelki támogatás kell,akkor inkább lehúznak,mint segítenek.Dugják fel maguknak a pénzüket,nem kell.
12/15 anonim válasza:
21 éves vagyok, a szüleim 48 és 51 évesek. Míg itthon élek az egyetem miatt, fizetik utánam a rezsit és a kajának egy kis részét, de a többit mindent magamnak állok diákmunkából. Megtehetnék, hogy többet segítsenek és ne kelljen állandóan a megkeresett pénzemet felélnem, de nem teszik, mondván: keressem meg azt, ami kell, tőlük ne számítsak semmire. Anyám meg csücsül a millióin, ugyanis tehetősek a szüleim. Csak egyszerűen ki nem állhatnak engem és a húgom...
13/15 anonim válasza:
hát nem nagyon szoktak segíteni, de nem is kérjük. Nincs is pofám elfogadni, apukám munkanélküli egy éve, és még az esküvőmbe így is adott 400 ezret. Anyukám rokkant, tolószékes. Apósom meg önző smucig ember, de így inkább ne is segítsen. anyósom szokott küldeni félévente csomagot. Zsírt, lekvárt, vagy ha ott vagyunk, küld egy csomó kaját. De természetesen visszafele is működik, én pl. igyekszem a gyógyszereket kiváltani, mivel kapok kafetériában, és ezzel próbálom őket segíteni.
14/15 anonim válasza:
utolsó vagyok, bocsánat lemaradt a koruk. Apukám 57 éves lesz, anyukám 44 éves.
15/15 anonim válasza:
21 vagyok (párom 19), szüleim 45-46 évesek, van egy kislányunk a párommal, dolgozom, nem fogadok el pénzt anyuéktól, kaját, apróságokat néha hoznak. Most lesz az első, hogy el fogom fogadni a segítségüket, szoba konyhás lakásom van, szeretnék kertes házba költözni, ha eladom a lakást 6 milla körül, a sok adó stb miatt nem kapok kézhez többet 5 milliónál, inkább anyukámék ketten beköltöznek a lakásomba, húgom megkapja az ó lakásukat, nekem meg adnak 7 milliót, amihez 2 milliót hozzá tudok még tenni, így durván 10 ből lehetne házat venni, azért nagy segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!