Ti hagynátok hogy a szüleitek nézzék a facebook-otokat?
Nekem megnézték, nagyon rosszul esett, hogy a "dolgaimban turkáltak"
14/l
Ez milyen hülyeség?Az ismerőseid,boldog-boldogtalan megnézheti, csak a szüleid nem?Basszus, ha az ismerőseid facen, miért ne nézhetnék?
A titkos dolgaid írd naplóba, azt biztos nem fogják nézegetni, ami meg nem nyilvánosságra való az ne legyen facebookon.A lányomat nem zavarja, ha megnézem az övét,mivel a lányom, nyilván szívesen nézegetem a képeit, kiírásait, érdeklődésből, nem azért, hogy kutakodjak.De az ismerőseimét és ugyanúgy nézegetem néha.
Nekem anyám nem mer regisztrálni face-re, ezért az én oldalamon nézi meg hogy mi történt a rokonokkal, expasijaival 30 évvel ezelőttről, meg hasonlók :). Olyan indokkal nem regisztrál, hogy őt ne nézegesse senki, de ő bezzeg szeret kutakodni.
Engem nem zavar, mert semmi személyes nincs az oldalamon, csak röhögök néha rajta. Főleg amikor azt nézi, hogy a 30 évvel ezelőtti pasija hogy megöregedett... és hasonlók :)
Ilyenkor nem értem, hogy sokan játsszák a hülyét, vagy direkt ignorálják, ami le van írva:
Nem megnézik az adatlapját a sajátjukról, hanem kizsarolják tőle a jelszót, és úgy nézik meg. A kettő közt óriási a különbség.
Én inkább attól tartok, hogy valamelyik gyerekem bele kukkant. Nincs benne semmi ciki. Szerintem. Nem ott élem az életem, de a mai fiataloknak más az "égő", mint nekem.
Azért jó ám megnézni, mások is öregszenek..:)
Emberi gyarlóság.
Na az én fészbukom olyan tabu szüleim számára,hogy csak na. A telefonomhoz senki nem érhet hozzá :D
Van nekik is fbjük mindent látnak ami rájuk tartozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!