Mennyi idő után engednétek ezt meg?
Figyelt kérdés
Halihó!
17 éves vagyok és az első barátomat a múlt héten mutattam be az itthoniaknak :). Nagyon szimpatikus volt a szüleimnek, tényleg egy rendes srácról van szó. Pár hónapja találkozgatunk, de sajna elég nagy távolság van köztünk, így csak kéthetente tudunk találkozni. A kérdésem az lenne, hogy mennyi idő után engednétek meg, hogy itt aludjon a fiú(persze nem a mi házunkban, hanem velem ;))? Mikor hozhatom ezt fel?
Előre is köszi a normális válaszokat!
2012. dec. 30. 17:09
2/9 A kérdező kommentje:
Együtt alvás, ami nem feltétlenül szex.
2012. dec. 30. 17:14
3/9 anonim válasza:
Hát szerintem nem most..Várj még vele pár hónapot.
de ha én lennék az édesanyád ,biztos nemet mondanék.
4/9 A kérdező kommentje:
Biztos nemet? miért?
Egyébként persze, legalább még 3 hónapot várnék ezzel.
2012. dec. 30. 17:28
5/9 anonim válasza:
Mert egy édesanya félti az egyetlen lányát;) De lehet hogy lekenyerezhető vagyok XD
7/9 A kérdező kommentje:
Mondtam már, hogy nem holnap kérdezném meg..
2012. dec. 30. 17:35
8/9 anonim válasza:
Most is megengedném. Szomorú az élet, nem fosztanálak meg még a szex örömétől is.
9/9 anonim válasza:
Egy év múlva nagykorú leszel, szóval ha normális viszonyban vagy a szüleiddel, akkor ez nem kellene, hogy nagy dilemma legyen: ugyanezt a pár mondatot (nagy távolság/kéthetente/rendes srác) nekik is elmondod, akkor akár már napokon belül ott aludhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!