17 éves lányotokat mennyi idő járás után engednétek a barátjával aludni?
Figyelt kérdés
Feltéve, hogy ismered a fiút, komolyak a szándékaik.2012. szept. 20. 20:53
1/28 anonim válasza:
Azt nem csak nappal lehet csinálni, szóval tökmindegy.
2/28 anonim válasza:
Hát 2év, de azután is szigorúan pisztollyal az én jelenlétemben
20/F
3/28 anonim válasza:
16 évesen 3 hónap után engedtük. Elmondta a lányom, hogy lefeküdtek, fogamzásgátlót is intéztük ezzel egyidőben. És nem kellett együttaludniuk hozzá, hogy szexeljenek, egy délutáni találkozás alkalmával is megtörténhet ugyanúgy. (Nem részletezte természetesen, hogy mikor, és hol csinálták, csak elmondta, hogy már nem szűz.) Ha meg szeretik egymást, és nincs befolyással a tanulmányi eredményeire, akkor hadd aludjanak együtt. Mi is voltunk fiatalok, ugynaúgy vágytunk erre, mint ők. Azóta eltelt egyébként 3 év és szinte minden éjjel együtt alszanak, tervezik az összeköltözést.
4/28 anonim válasza:
Szexelni nappal is lehet, de ez nem érdekelne. Az együtt alvással járó intimitás és felnőttség, stb...nem ilyen korú lánynak való. Nem engedném, hogy idő előtt kiégjen, és ne legyen újdonság az életében később. Tehát valamikor 2 év járás után, 19 évesen, de csak akkor, ha ebben a korban már dolgozik/egyetemista. A gimi ideje alatt nem tehetné meg.
6/28 A kérdező kommentje:
A barátom most lesz 20 éves 2 hónapon belül. Rólam is tudják, hogy már nem vagyok szűz, mi is együtt intéztük a fogamzásgátlót. 3 hónapja vagyunk együtt. Barátom szülei kérdezték már, hogy nem akarok-e ott aludni náluk. Engem a szülők nem engednek. Szerintük korai az egymásnál alvás.
2012. szept. 20. 21:11
7/28 anonim válasza:
Amikor a 17 éves lányom úgy látja jónak, hogy a barátjával akar aludni... kb tényleg annyi, hogy ismerjem a fiút, meg ne torkoljon a dolog iskolai lógászatba...
8/28 anonim válasza:
17 evesen egyaltalan nem engednem hogy a baratjaval aludjon. Az apjatol meg csak meg sem mernem kerdezni!
10/28 A kérdező kommentje:
Barátom főiskolára jár, csak hétvégente tudunk találkozni. Én meg többet tanulok, mint tavaly. Remélem, jobban is fog sikerülni ez az évem. Szóval a tanulmányainkat nem befolyásolja. Azt mondták, hogy hamarosan együtt alhatunk. Nagyon is remélem! :))
2012. szept. 20. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!