Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves lányotokat mennyi idő...

17 éves lányotokat mennyi idő járás után engednétek a barátjával aludni?

Figyelt kérdés
Feltéve, hogy ismered a fiút, komolyak a szándékaik.

2012. szept. 20. 20:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
67%
Azért vicces hogy együtt alvásról van szó, de ez egyesek szerint egyenlő azzal hogy kiélt ribanc lesz a csajból.
2012. szept. 21. 10:28
 22/28 anonim ***** válasza:
77%
Jézusom, hogy lehet egy 17 éves nőre úgy tekinteni, mint egy 5 éves taknyos könyökre? Tényleg ennyire beteg ez az ország? Az, aki - miután a gyereke őszintén odaállt ezzel elé - arra hivatkozva megtiltja (azaz meg akarja tiltani) neki, hogy együtt legyen a barátjával, hogy szerinte lelkileg nem érett, az a szülő az, aki sem lelkileg, sem agyban nem érett, sőt alkalmatlan a szülői szerepre. Arra hivatkozni, hogy korán kiég benne és utána alkalmatlan lesz a komoly kapcsolatokra, csak azt tudom mondani, hogy remélem ez most csak vicc volt. Kiélt nő? Kedves válaszoló, szerinted egy átlag magyar hány partnerrel van együtt, mielőtt megállapodik? Eggyel, huszonöt-harminc évesen? Különben kiélt? Nyugtassatok meg, hogy a hasonló válaszok csak valami ősbalkáni gondolkodásmódból ittragadt maradványok, és vannak emberek ebben az orzságban, akik képesek mind a szexualitáshoz, mind a gyerekeikhez normálisan viszonyulni, mert komolyan aggódni kezdek.
2012. szept. 21. 10:28
 23/28 anonim ***** válasza:
71%
Nekem 3 hét után engedték. Le sem feküdtünk a 4. hónapig.. Jó volt együtt feküdni és kelni, na meg így egyszerűbb, nem kell este utazgatnia.
2012. szept. 21. 16:16
 24/28 anonim ***** válasza:
6 honap utan lanyom elment a fiu csaldjaval nyaralni de elotte kozossen fog gatlot irattunk.mert egy anya a feje tetejere allhat ha a lanya akar szexelni akkor ugyis megteszi akarhol akar kocsi hatso ulesen is .Jobbnakl lattam megbeszelni a dologot oszinten es nyiltan nem akarok fiatal nagymama lenni.Inkabb itt legyenek nalam mint a hid alatt bar a fiu nem nagyon alszik itt csak 2 hetente egyszer.
2012. szept. 21. 16:25
 25/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat így utólag! Azóta is együtt vagyunk, 1 év után már könnyen megengedték, előtte csak párszor alhattunk együtt. És jelentem, hogy nem lettem kiélt r*banc. Egyébként engem is összekevert a sors már olyanokkal, akik egyáltalán nem gondolják komolyan, úgyhogy fel tudom ismerni az őket, nem kell(ett volna) engem félteni ennyire.
2013. okt. 15. 21:50
 26/28 anonim ***** válasza:

17 eves meg sehol sem no 17 eves tanulo diak lany.

No akkor lesz valaki ha sajat magat tartja el es dolgozik amig ez nincs meg addig meg gyereklany tanulo kamasz eltartott.

De a lanyom 17 volt mikor egy eves kapcsolat utan elmentunk orvoshoz irt fog gatlot es ott aludt hetente 1x a baratjanal.

Most 19 eves es ugyanaz a fiu udvarol neki.

2013. okt. 16. 10:35
 27/28 anonim ***** válasza:
85%
A 19 éves lányod gondolom értékeli, hogy nem tartod őt nőnek, annál inkább eltartott kis diáklánynak. Megbecsült személy lehet otthon.
2013. okt. 16. 10:41
 28/28 A kérdező kommentje:

*fel tudom ismerni őket (bocsánat, félreírtam)

Egy lányból szerintem nem csak akkor válhat nő, ha már saját magát tartja el. Véleményem szerint ez egy kicsit összetettebb dolog. Egyrészt az életfelfogás, másrészt az érettség is közrejátszik (és még sok minden más). Attól, hogy valaki dolgozik, nem biztos, hogy agyban felnőtt már. Lehet, hogy a dolgokat ugyan úgy látja, mint általános iskolás korában, tehát még ugyan úgy egy kislány eszével gondolkodik. Vagy te hogy hívnál egy intelligens, értelmes, érett 22 éves egyetemistát (nőt)? Nem dolgozik, mert tanul, mégis agyban már egy felnőtt nő fejével gondolkodik. Már elnézést, de nagyon butaságokat beszélsz és gondolsz. Nem szeretnék a lányod lenni.

2013. okt. 21. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!