Addig gyerek a gyerek amíg ezeket az alapvető ösztönöket meg lehet tiltani neki.Amikor már nem fogad szót az a felnőtté válás korai jele.Szöval ha kufircolni akar akkor azt ne tőlem kérdezze,mert én mint szülő azt ellenezni fogom ezáltal megakadályoyva,hogy a gyermekem szexuális életet éljen a lelki érettsége előtt.
2012. szept. 20. 21:38
12/28 A kérdező kommentje:
Nem is kértem engedélyt az elsőhöz, se a másodikhoz, se semelyikhez. Azért ha nem otthon szeretném tölteni az éjszakát, azért el kéne kéredzkedni. :)
2012. szept. 20. 21:49
13/28 anonim válasza:
Azt arulja mar el nekem valaki, hogy miert egne ki attol, hogy egyutt alszik a baratjaval? Ennyi erovel delutan is tudnanak osszebujva aludni...
En 16 eves korom ota aludhatok a baratommal (eleinte szex sem volt), es meg mindig ugyanugy varom, hogy hozzam bujjon, mint 3evvel ezelott, es ugyanugy hianyzik estenkent, ha nincs mellettem. Nem erzem, hogy kiegnek, sot, imadok vele aludni meg mindig.
Lehet lepontozni:)
2012. szept. 20. 22:47
14/28 anonim válasza:
Ja es nekem is azert lett megengedve, mert tavol elunk egymastol, es csak hetvegen lehetunk egyutt.
2012. szept. 20. 22:48
15/28 anonim válasza:
Ha a te anyád lennék még nem engedném. Hogy miért? Mert 3 hónap alatt még senkit nem lehet rendesen megismerni. Volt már elég kapcsolatom, hogy ezt tudjam. Fél év azért már komolyabb dolog, utána esetleg szóba jöhet már.
2012. szept. 20. 23:50
16/28 anonim válasza:
Döntse el ő hogy mikor akar vele aludni.17 éves már könyörgöm!
2012. szept. 21. 00:02
17/28 anonim válasza:
Ha normális a srác, akkor bármikor, mert mikor már rákérdez, úgyis megtörtént a dolog. Normális szülő úgy van vele, hogy inkább otthon legyenek együtt, mint oldják meg máshol. Aki tiltja, annak gratulálok, 17 éves emberről beszélünk, gondoljon már egy kicsit vissza, hogy milyen volt ő ennyi idősen és hogyan gondolkodott. Sokaknál ilyenkor már igen komoly kapcsolat van kialakulóban.
2012. szept. 21. 08:24
18/28 anonim válasza:
Ha normális a fiú, ismerem és valóban "normálisan" együtt járnak, akkor nem tiltanám meg. Mondjuk az alap lenne, hogy 2-3 hónapig minimum járjanak előtte. Előtte sem tiltanám - úgysem lehet - de elmagyaráznám, miért érzem azt korainak, hogy másutt aludjon. Hogy fiatal korban még olyan könnyen vége egy friss kapcsolatnak, és ne kelljen szégyenkeznie később, ha hibásan, túl korán adta oda magát, vagy ment át aludni egy "idegen" fiúhoz. Várjanak vele 1-2 hónapot, addig is szeretettel látjuk a srácot bármikor, ha itt akarnak találkozni. (És nem, nem hallgatóznék a szobája előtt, ha akarja, megteszik, ha nem nem...)
2012. szept. 21. 09:24
19/28 anonim válasza:
Én nem tiltanám meg, csak jobban örülnék, ha a fiú aludna nálunk.
(Nem azért, hogy 5 percenkét nézegessem őket, csak nyugodtabb lennék.
De ez odébb van, mivel az én lányom még csak 3 éves lesz.)
Én 14 évesen 9 NAP után aludtam együtt a barátommal. Utólag visszagondolva érdekes, hogy anyám megengedte. De nem lett belőle semmi probléma. Nem égtem ki, nem lettem rib@nc, de 11 évesen már elterveztem, hogy én nem fogom a szüzességemet 18+ őrizgetni. A fent említettel vesztettem el 2 hónap után. (Mai napig együtt vagyunk.)
23N
2012. szept. 21. 10:07
20/28 anonim válasza:
Oké, szexeljen, aludjon együtt a pasival. Aztán? Szakítás lesz, és akárkivel találkozik, nem lesz udvarlás, se semmi, csak durr bele, mert mindenki tudja, hogy már megteheti vele. Ilyen embereknek az együttélés se lesz újdonság, se a házasság, hiszen már amúgy is együtt háltak (bocs, éltek). Tehát 17 évesen túl van mindenen. Kiélt nő lesz belőle. Gratulálok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!