Ezek után engednétek?
Figyelt kérdés
Hogyha tudom hogy a fiú tényleg szeret, bemutatott a szüleinek is már, a barátai előtt is büszke hogy ilyen barátnője lehet, mindig mondja is. egy hónapja vagyunk együtt, volt petting, de én egyre kíváncsibb vagyok a szexre..nem fogok egy hónap után, ez természetes, de majdnem fél év múlva leszek 15. tudom hogy fel kell készülni, és biztos lenni abban hogy odaadom-e magam, de ezt a kérdést ne úgy képzeljétek el, hogy olyanok vagyunk, hogy átlagosnak mondható tinik vagyunk. mindkettőnknek vannak céljaink, és mindketten jó nevelést kaptunk, úgy érzem, és mit gondoltok arról hogy kb. fél év után szeretkezni akarunk majd? és bocsánat az összevissza fogalmazásért, de most ez van a fejemben.2012. jan. 2. 23:29
1/10 A kérdező kommentje:
de ezt a kérdést ne úgy képzeljétek el hogy olyanok vagyunk mint a mai tinik..hogy csak szexre kellünk egymásnak* ott elírtam
2012. jan. 2. 23:30
2/10 anonim válasza:
Mi itt a kérdés?
Csináljátok ami jólesik, csak védekezzetek.
3/10 Inkog Nito válasza:
Ha egy hónap után már azt érzed hogy te szeretnéd és ő is valószínűleg ugyanaz lesz öt hónap múlva csak idő telik el...Rajtatok múlik.Szerintem az egy hónap már ideális,persze ez én vagyok és az eddigi barátnőim.Lényeg hogy védekezzetek.
4/10 anonim válasza:
Csináljátok, csak védekezzetek :)
5/10 anonim válasza:
Pöppet fiatalok vagytok még hozzá, de mit lehet tenni, manapság ez nem újdonság.
Csináljátok ha szeretnétek, de a védekezésre kellő figyelmet fordítsatok. És csak akkor feküdj le a barátoddal, ha megígéri, hogy nem barbár módra töcsköl szét, hanem odafigyel arra, hogy neked is jó legyen.
Védekezés, védekezés, védekezés.
21F
6/10 Maidx14 válasza:
Ha a barátod konzervatívabb, kicsit várj még, ha ő is akarja 1-2 hónap után próbálkozzatok szerintem.
7/10 Maidx14 válasza:
Bocsi, a kicsit olyan 3-4 hónapra értettem. De amúgy igaza van az előttem hozzászólónak, nem az idő a lényeg, hanem hogy bízzatok egymásban és szeressétek egymást. Az idő azért fontos, hogy erről kellőképpen meg tudj bizonyulni.
8/10 anonim válasza:
Én véleményem: 15 év még kicsit fiatal nemgondolod ?
9/10 A kérdező kommentje:
de nagyonis gondolom hogy 15 év fiatal, és nem szeretném elsietni, de kíváncsi vagyok milyen lehet, és nem egy hónap után szeretném. ettől félek én is hogy még fiatal vagyok, és megbánom később
2012. jan. 3. 00:03
10/10 anonim válasza:
Ha fiatalnak érzed magad akkor hagyd...van más is ami jó...de úgy is jön minden magától....tod a helyzet hozza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!