Ez normális? Ti is engednétek ezek után?
mikor én 17 tavaly lebuktam pár db speed-el meg pár gr fűvel.
Elhiheted h nem örültek és rögtön levágták a tabikról h nem vitaminok.
Elmondták őszintén h sajnálják h ez van de nem tudnak mit tenni. Nálunk verés szóbasem jött sose. Csúnya szavak hangzanak el mint minden családban.
De mikor beszélgettünk rájöttem h tudni kell tartani a határt.
Igaz én nem diszkókba járok hanem jóval komorabb szűk összejövetelekre de ez nem függ attól h esetleg nem mehetnék sehova.
18/F
Ha ilyeneket csinál ennyi idősen akkor a tiltásnak sem lenne nála súlya nem?
szóval szerintem tökmind1.
Szia!
Minden szülő úgy neveli a gyermekét,ahogyan jónak látja!
Szerintem az Ő szülei túl engedékenyek,felelőtlenek,vagy ami a legrosszabb talán,nem törődnek vele!Ostobaság ennyire szabadon engedni egy kislányt,mert csak egyszer történjék valami nagyobb baki és maradandóan károsodhat egy életre,testileg,lelkileg!
Nem a bulizás a baj,hanem a hogyanja...!
F/35
Köszönöm a válaszokat!
Én próbálok rá vigyázni, de egyszer nem volt velem és akkor meg lett a baj. (Mellesleg ha én nem kezdem el akkor keresni h hol van, kb ott hal meg :S..)
Szüleit én nem hibáztatom, nem tiltják semmitől, de egyben igaza van anyumnak: bnőm kapja össze-vissza az 2-3 ezreseket, emellett azt csinál amit akar, úgy teszi tönkre magát ahogy akarja. Ráadásul nem mondja el a teljes igazságot nekem , nem vallja be hogy ivott azon a napon, pedig mindenki tudja mert látták. Anyukám szinte már tiltani akar tőle, félt hogy nehogy belekeverjen valamibe engem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!