Szülők, ti engednétek 15 éves fiatoknak, hogy vegyen strandnadrágott és ilyen helyekre abba járkáljon?
csak mert szerintem semmi értelme de nagyon szeretne egyet de szerintem ez csak a divat
most nem mindegy hogy úszónadrágban van e vagy ilyenben?
köszönöm a válaszokat
igen nyár körül strandon!
Kedves kérdező!
Sok érdekes kérdést olvastam már, de ezen most kicsit leragadtam. Komolyan úgy jön le mintha nem is tudom, tetoválást vagy valami durva dolgot akarna. Szerintem engedd meg, mert ez a feszülős fürdőnadrág még hagyján, de a fecske manapság irtó gáz. Én is ha meglátok egy fiatal srácot fecskébe strandon az az első gondolatom hogy ez nagyon tré... Divat ide vagy oda, engedd meg neki, ha csak ennyin múlik az öröme.
18/F
Két fiam van. A fürdőnadrág, és a strandnadrág megítélése számukra ugyanolyan, mint a boxer és fecske esete.
Ha fürdőnadrágot adsz rá, az olyan, mintha fecskébe járna suliba, és szégyenkeznie kellene az öltözőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!