Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális hogy vándorol a...

Normális hogy vándorol a zenei stílusom?

Figyelt kérdés

hétfőn linkin parkot korpiklaanit holywood undeadet hallgatok kedden latint meg mindenféle popslágert szerdán meg party rockot meg ilyen tüc tüc tim bergeket

16/f

2011. nov. 1. 01:57
 1/9 anonim válasza:
100%
Hát, az én esetemben ez mind hangulatfüggő...van hogy laza chillout zenét hallgatok, aztán full party zenét...szerintem a zene hangulata amit jól esik hallgatni le tükrözi az ember kedvét...legalábbis ha nincs bezárkózva egy stílusba hogy "ez a jó, én csak ilyet hallgatok"...szóval szerintem ez rendben van. Végülis azt hallgat mindenki ami jól esik neki és szereti...ha neked így jó, miért ne :) én sem tapadok rá 1 féle stílusra/hangzásra
2011. nov. 1. 03:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen téren nincs normális és abnormális. Hallgasd azt, amelyik jólesik!
2011. nov. 1. 06:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert miért ne lenne normális? Azt hallgasd, ami tetszik.
2011. nov. 1. 10:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Volt időszakom, amikor csak és kizárólag "rock, rock rock". Utólag nagyon vicces lehetettem, mikor Hooliganst, Tankcsapdát, Good Charlotte-t, Green Dayt nyomattam. Aztán volt egy pop és disco időszakom is.

Most kb. 1 éve abszolút vegyes, teljes mértékben hangulatfüggő. Most már sokkal többféle zenét szeretek, pl. időnként a népzenét, világzenét is nagyon szívesen hallgatom stb. :)

Szerintem ez tök jó. Nem jó, ha beskatulyázza magát valaki, hogy mondjuk rocker és csak rockot hallgat. Én a hangulatomtól függően választok mindig. Most éppen Kelly Clarkson Because of you c.dalát hallgatom, imádom. :))

16/L

2011. nov. 1. 10:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen: Vándoroltam a Linkin park meg Rammstein között. Végül mind 2 ugyanúgy hallgatom de azért a Rammstein a kedvencem. Mostanában elkezdtem hallgatni pl: CM Punk (a Cult of Personality), Edge, Zack Ryder, Miz, A-RY, Christian, Randy Orton belépő zenjét. De a kedvenc pankrátorom: Big Show zenéje a kedvencem. A Crank it Up :D.
2011. nov. 1. 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hatalmas Green Day fanatikus vagyok, de hallgatok Alvin és a mókusokat, Nirvana-t, Ramones-t, AC/DC-t, Skrillex-et, Lady Gaga-t, Paramore-t, Subscribe-ot, Good Charlotte-ot, 30 seconds to Mars-t, Bruno Mars-ot, Fall out Boy-t, Nicki Minaj-t, Sum41-et, Rihanna-t, Pink-et, Mika-t, Jedward-ot, TheGrenmát és néha Avril Lavigne-t is. Szóval zenében tényleg nincs normális és abnormális.

13L

2011. nov. 1. 11:23
 7/9 anonim válasza:
Teljesen normális, az enyémet is most hoztam vissza Tatabányáról, bár hosszú volt az út, szóval ajánlom, hogy figyelj rá, ne nagyon kóboroljon.
2011. nov. 1. 21:50
 8/9 A kérdező kommentje:
hát holnap lehet metál nap lesz, de ma még electro hause! :D
2011. nov. 1. 22:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Zenei ízlés terén tényleg csak az abnormális, ha rá akarod erőszakolni valaki másra a saját kedvenc számaidat. Egyébként mindenkinek joga van azt hallgatni, amit szeretne :)
2012. dec. 14. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!