Akkor most mi a zenei stílusom? Ha megkérdezik, akkor sohasem tudok normálisan válaszolni :S
Amit hallgatok:
Afi, Cinema Bizarre, Negative, Flinch, Lovex, Him, Placebo, Suede, David Bowie, Alice Cooper, Quimby, Guns n roses, The Offspring, Funeral Party, Death Cab For Cutie, Love Amongst Ruin, Péterfy Bori, Anima Sound System, Supernem, Billy Talent, Rise Against, Poison, Adam Lambert, Mötley Crüe, Hiperkarma, Nirvana, Bon Jovi, ACDC, Scorpions, T.rex, Sum41, Blink182
15L
Rocker vagy alternatív (rocker).
Mindegy nagyon jó az ízlésed.
33/N
Szia!
Ahogy elnézem rocker vagy. Ha kérdezik mondd azt, hogy rockot hallgatsz. Ha tovább kérdezősködnek akkor pedig sorolj fel a fent leírt előadók/együttesek közül párat és kész.
Lehet, hogy senki nem kíváncsi rá de ha engem kérdeznek azt mondom: Hangulatfüggő... Mert igazából olyan zenét hallgatok amilyenhez kedvem van. Legyen az rock, metál, rap, pop akármi. :D
Remélem segítettem!
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!