Miért nem engednek babysitterkedni a stílusom miatt? 13L
A szomszédunknak 2 kisgyereke van, 4 és 5 évesek. Anyukám felajánlotta, hogy én úgyis unatkozom, vigyázhatnék a kislányokra. Én benne lennék, vigyáztam már más kisgyerekekre, szeretem őket. A szomszéd viszont elutasította, mikor megkérdeztük, hogy miért, azt mondta, hogy a stílusom miatt...Most azért vigyáz a kislányokra egy velem egykorú anyuci kedvence lánygyerek, mert én kihúzom a szemem és zenekaros pólókat, szakadt farmert hordok és esetleg néha eljárok koncertekre, hangosan hallgatok punkrock-ot és gitározom. Pedig felelősségteljes vagyok, tudok főzni, elsősegélyt nyújtani, máskor pedig ha vigyáztam gyerekekre megtanultam eljátszani a Bóbitát, stb, szóval szórakoztatom is őket. Akkor miért ilyen elutasító? Születésemtől ismerjük őket.
13,5/L
Két kicsi gyerek mellé én is inkább olyan babysittert hívnék, aki ápolt, rendes ruhákba öltözködik és az életvitele nem viheti rossz irányba a gyerekeimet.
A külsőd a te marketinged és az első visszajelzést már megkaptad. Egy állásinterjúra is rendes ruhába mennél, így lehet hogy a leendő "munkaadóid" akik a szomszédaid lettek volna, egy kicsit összeszedettebbnek kellett volna mutatkoznod.
Szabadidődben természetesen úgy öltözködsz ahogy szeretnél, de mint látod, ezt a szomszéd nem tolerálta.
Szíve joga úgy dönteni, ahogy akar.
Lehet, hogy nagyon megbízható vagy és biztos vagyok benne, hogy nincs semmi baja veled, csak nem akarja, hogy egy punck-rock stílusú fiatal hölgy legyen előttük a példa.
Ő nem csak azt nézi, hogy Te mennyire megbízható vagy, hanem, hogy a gyerekei nagyon megszeretnek, és utánozni akarnak majd.Ne ezt nem szeretné szerintem...
Egy anyuka
igen , nem tetszik a stílusod neki és nem akarja hogy a gyereki átvegyék az általa rossznak vélt stílust.
Én nem ítélem el a rock-os fiatalokat, de ha lehetne választási lehetőségem egy rocker és egy átlagos kinézetű lány között akkor én is az átlagos csajt választanám.
lehet, hogy veled vannak egy kis időd, de egész napra nem akarja rád bízni,
az meg, hogy valakinek ki van a dekoltázsa már f4el sem tűnik senkinek a mai világban, főleg, hogy nyár van és meleg. Ezt most el kell fogadnod, te nem kellesz neki gyerek vigyázásra a másik kell neki
Ha nekem kéne választanom az átlagos, és a rocker lány közül a rocker lenne mindenképp... :)
Egyébként ez tényleg fura, hogy azért eléggé ismeritek egymást, ahogy leírod hogy azért engedjen.
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!