Miért nem engednek babysitterkedni a stílusom miatt? 13L
A szomszédunknak 2 kisgyereke van, 4 és 5 évesek. Anyukám felajánlotta, hogy én úgyis unatkozom, vigyázhatnék a kislányokra. Én benne lennék, vigyáztam már más kisgyerekekre, szeretem őket. A szomszéd viszont elutasította, mikor megkérdeztük, hogy miért, azt mondta, hogy a stílusom miatt...Most azért vigyáz a kislányokra egy velem egykorú anyuci kedvence lánygyerek, mert én kihúzom a szemem és zenekaros pólókat, szakadt farmert hordok és esetleg néha eljárok koncertekre, hangosan hallgatok punkrock-ot és gitározom. Pedig felelősségteljes vagyok, tudok főzni, elsősegélyt nyújtani, máskor pedig ha vigyáztam gyerekekre megtanultam eljátszani a Bóbitát, stb, szóval szórakoztatom is őket. Akkor miért ilyen elutasító? Születésemtől ismerjük őket.
13,5/L
Hát ez érdekes. Ha nem ismerne, csak látásból, akkor még talán megérteném, hogy a stílusod miatt nem bízza rád. De ha ismer is, és tudja, hogy felelősségteljes vagy, akkor nem igazán értem a dolgot.
Én 15 vagyok, hasonlóan öltözködöm, mint te, és én is szoktam gyerekekre vigyázni. Már 3 éves vigyázok egy ikerpárra, most 4 évesek. És mivel már előtte is ismert az anyuka, nem gondolta rólam azt, hogy valami elvetemült sátánista vagyok. Szóval én ezt nem igazán értem... Vannak érdekes gondolkodású emberek... :S
Előző vagyok.
Na pláne!
Komolyan mondom, nagyon fura emberek vannak. :S
Úgyhogy nem csak te nem érted, hanem én sem.
na jól van te már szerintem teljesen hülyeségeket írsz, nem kellesz neki, mert a kinézeted nem tetszik és kész.
Szerintem az anyuka nem várja el egy 13 éves kis lánytól, hogy főzzön a gyerekire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!