Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem engednek babysitterk...

Miért nem engednek babysitterkedni a stílusom miatt? 13L

Figyelt kérdés

A szomszédunknak 2 kisgyereke van, 4 és 5 évesek. Anyukám felajánlotta, hogy én úgyis unatkozom, vigyázhatnék a kislányokra. Én benne lennék, vigyáztam már más kisgyerekekre, szeretem őket. A szomszéd viszont elutasította, mikor megkérdeztük, hogy miért, azt mondta, hogy a stílusom miatt...Most azért vigyáz a kislányokra egy velem egykorú anyuci kedvence lánygyerek, mert én kihúzom a szemem és zenekaros pólókat, szakadt farmert hordok és esetleg néha eljárok koncertekre, hangosan hallgatok punkrock-ot és gitározom. Pedig felelősségteljes vagyok, tudok főzni, elsősegélyt nyújtani, máskor pedig ha vigyáztam gyerekekre megtanultam eljátszani a Bóbitát, stb, szóval szórakoztatom is őket. Akkor miért ilyen elutasító? Születésemtől ismerjük őket.

13,5/L

2011. aug. 21. 21:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
51%

Lehet hogy mások, esetleg szülők pletykáltak rólad valamit. :( nálunk is 1 szülő elkezdte és most pl. nem engednek 1 barátnőmmel sehova mert elég durva dolgokat pletyiztek, amik persze nem igazak. A stilusodtol fuggetlenul, sztem a másik lány sem tud jobbat mint, evégre te még foglalkozol is velük nem pedig megjössz és a tv elé dobod magad ...

12/L

2011. aug. 22. 21:07
 22/24 anonim válasza:
én is 13 múltam . Ugyan ez a stilusom . különösebben én leszarom h ki mit gonmdol róllam . mert vagyok aki vagyok és nemn fogom másnak mutatni magam azért hogy mások kedveljenek . én nemértem már ezt az egész mai világot ,én külföldön élek ..én is be akarok próbálkozni a sitterkedéssel..
2011. aug. 24. 17:40
 23/24 A kérdező kommentje:
Én félig-meddig külföldön vagyok, mármint sokféle népek laknak felénk is és sokszor vagyok a nagybátyáméknál Bécsben is, ott már sitterkedtem, nem volt baj a belsőszerves póló:D
2011. aug. 24. 22:32
 24/24 anonim ***** válasza:
2011. aug. 29. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!