Miért nem engednek babysitterkedni a stílusom miatt? 13L
A szomszédunknak 2 kisgyereke van, 4 és 5 évesek. Anyukám felajánlotta, hogy én úgyis unatkozom, vigyázhatnék a kislányokra. Én benne lennék, vigyáztam már más kisgyerekekre, szeretem őket. A szomszéd viszont elutasította, mikor megkérdeztük, hogy miért, azt mondta, hogy a stílusom miatt...Most azért vigyáz a kislányokra egy velem egykorú anyuci kedvence lánygyerek, mert én kihúzom a szemem és zenekaros pólókat, szakadt farmert hordok és esetleg néha eljárok koncertekre, hangosan hallgatok punkrock-ot és gitározom. Pedig felelősségteljes vagyok, tudok főzni, elsősegélyt nyújtani, máskor pedig ha vigyáztam gyerekekre megtanultam eljátszani a Bóbitát, stb, szóval szórakoztatom is őket. Akkor miért ilyen elutasító? Születésemtől ismerjük őket.
13,5/L
Lehet hogy mások, esetleg szülők pletykáltak rólad valamit. :( nálunk is 1 szülő elkezdte és most pl. nem engednek 1 barátnőmmel sehova mert elég durva dolgokat pletyiztek, amik persze nem igazak. A stilusodtol fuggetlenul, sztem a másik lány sem tud jobbat mint, evégre te még foglalkozol is velük nem pedig megjössz és a tv elé dobod magad ...
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!